В ефірі 1+1 лицарі проміняли коней на тістечка

В ефірі 1+1 лицарі проміняли коней на тістечка

У новому проморолику "Великий пекарський турнір" змусив бородатих сміливців місити тісто та прикрашати пироги малинкою.

Поделиться:

В ефірі 1+1 мужні лицарі покидали свою зброю та стали до плити, щоб пекти тістечка і тортики. Таким чином вони теж долучилися до кулінарного шоу "Великий пекарський турнір", що стартує незабаром.

У новому промовідео бородаті сміливці завзято місять тісто, прикрашають пироги малинкою та з блаженними обличчями милуються власними кулінарними шедеврами.

На відео можна розгледіти декорації проекту. Також видно, що у кожного учасника "Великого пекарського турніру" буде власне робоче місце і окрема плита.

Нагадаємо, "Великий пекарський турнір"оголосив конкурс для глядачів. Глядачі, які сфотографують власну випічку та викладуть фото в Instagram, мають можливість отримати подарунок від суддів проекту.

"Великий пекарський турнір" - це найдобріша кулінарна битва. У проекті змагаються 12 учасників, які не є професійними кулінарами. Випічка - це улюблена справа, що робить їх по-справжньому щасливими. Переможець отримає сертифікат на навчання у найпрестижнішій школі кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu London.