В ефірі 1+1 нові розслідування та вибухові сенсації

В ефірі 1+1 нові розслідування та вибухові сенсації

Скільки грошей за коляду дають нардепи, хто з олігархів причетний до справи Павліченків та як почувають себе політичні біженці за кордоном – журналістські розслідування на 1+1

Поделиться:

Журналістські розслідування на 1+1 у новому році набирають дедалі більших обертів. Наступного тижня у понеділок і вівторок о 22:10 автори "Грошей" та "Українських сенсацій" знову будуть добиватися справедливості та порушувати питання, про які не завжди зручно говорити, але які потребують гласності.

Програма "Гроші" з її харизматичним ведучим Жаном Новосельцевим повертаються з Різдвяних канікул. Відтепер програма виходитиме щопонеділка о 22:10. У свята журналісти колядували у Конча-Заспі й завітали до багатіїв, міністрів та народних депутатів. Тепер у програмі розкажуть, наскільки щедрі олігархи та які суми колядникам дають народні обранці. Журналісти програми з'ясували, для чого живцем ховають душевнохворих? Глядачі побачать і почують свідчення чоловіка, який живе зі свідоцтвом про свою смерть і носить квіти на власну могилу. Також "Гроші" розкажуть про те, як ошукують у зоомагазинах і як зі звичайних "двортер'єрів" роблять породистих тварин із родовідною, щоби продати задорого.

У вівторок о 22:10 на глядачів 1+1 чекає нова порція "Українських сенсацій". Найгучніша справа, від якої лихоманить всю країну, в документальному фільмі Сергія Мальнєва "ПАВЛІЧЕНКИ. Справа честі". Глядачам запропонують справжній детектив, у якому автори спробують відповісти на питання, які накопичилися навколо карної справи на батька та сина. Павліченки: хто вони насправді та чому їх захищають тисячі українців? Жертвою чиїх інтриг міг стати вбитий суддя Зубков? Автори стверджують, що розібратися нелегко, бо кривава доріжка веде у 90-ті роки та за кордон. Менше з тим, у пошуках правди "Українські сенсації" знаходять шокувальні відповіді й навіть виходять на слід таємничого олігарха! Як заробляли свої перші мільйони майбутні народні обранці? Історії чорних рієлторів, судді й прокурори на дорогих джипах, будівельна мафія – все це можна буде побачити в несподіваному та скандальному розслідуванні "Павліченки. Справа честі".