В ефірі "Tkachenko.ua" - Тіна Кароль

В ефірі "Tkachenko.ua" - Тіна Кароль

7-го травня гостею "Tkachenko.ua" стане улюблениця мільйонів українців - співачка Тіна Кароль.

Поделиться:

7-го травня гостею "Tkachenko.ua" стане улюблениця мільйонів українців - співачка Тіна Кароль.

Ми бачимо її на обкладинках журналів і газет, чуємо в радіоефірі і дивимося по ТБ. Кожна подія в житті Тіни, будь то кліп або народження сина, стає інфоприводом для ЗМІ і темою для розмов на всіх кухнях країни. Тим не менш, є моменти, про які Тіна не надто поширюється. Вперше в ефірі "1+1" співачка озвучить своє ставлення до деяких пікантних моментів і речей.

- Я вам розповім випадок, який стався на одному нагородження ... Я довго думала, розповідати це взагалі чи ні, - поділилася Тіна в самому початку програми. - Це сталося буквально на днях. Я підійшла до Віталія Кличка і кажу: "Я захоплююся вами. Вся сім'я. Ми вас дуже любимо". На що він мені каже: "Ти знаєш, Тіна, от хочу тобі сказати. В тобі таланту немає, але ти працьовита ". І це була просто приголомшлива фраза! Я відповіла: "Я сприймаю це як комплімент і ні краплі не ображаюся". Це його думка ... Потім я поділилася з колегами, а у всіх округлюються очі - я не перебільшую нічого! Може бути, працьовитість - це краще, ніж талант?

Чи добре бути Тетяною Ліберман на українській сцені; як співачка проходила кастинг до групи "ВІА Гра"; чому її батько вважає шоу-бізнес брудною справою; які в неї стосунки з Аллою Пугачовою; що стояло за розставанням Тіни і її продюсера Олега Чорного і чому вона хотіла помститися; про зйомки у стилі "ню"; алкогольний скандал і про багато іншого - в ефірі "1+1" 7 травня у програмі "Tkachenko.ua".