В "Міняю жінку" будівельник на тиждень візьме за дружину неформалку

В "Міняю жінку" будівельник на тиждень візьме за дружину неформалку

Життєві цінності у всіх різні. Хтось дбає про пищу духовну, а хтось – про харч насущний. Комусь важливіша чистота у домі, а комусь – лад у думках.

Поделиться:

Життєві цінності у всіх різні. Хтось дбає про пищу духовну, а хтось – про харч насущний. Комусь важливіша чистота у домі, а комусь – порядок у думках.  Вже сьогодні, 25 березня, о 22:20 на каналі "1+1" вийде новий випуск "Міняю жінку", де дві різні родини на тиждень обміняються дружинами, щоб з'ясувати справжній рецепт сімейного щастя.

Перші герої – Ліза та Олег з Харкова. По-юнацьки шалена родина. П'ять чи шість років тому вони познайомилися під час рок-концерту. Тоді Ліза тільки розлучилася з попереднім чоловіком, а у Олега були інші стосунки.  Але  з тих пір вони разом.  

"З ним я відчула себе жінкою. Він, як скеля", - зізнається Ліза. А вона в свою чергу навчила його відчувати себе вічно молодим.

Микола та Наталка  з дітьми живуть у затишному спальному районі Києва. Наталка – домогосподарка, а її чоловік працює будівельником.  Познайомилися вони,коли їй було 14 років, а йому – 17.  В будинку культури на Вінниччині Микола  випадково зачепів дівчину ліктем, щось між ними спалахнуло - так і почали зустрічатися. Минулого багато часу, але вони досі відчувають пристрасть один до одного.

"Ми з Колею як одне ціле.  Єдине, мені не вистачає спілкування", - зізнається Наталя, яка мріє про романтичні вечері та сумісні виходи в люди.

Які висновки ці сімейні пари зроблять після проекту?  Дивіться вже сьогодні.