На "Новій хвилі" В'ячеслав Рибіков змінить прізвище та заспіває з українською зіркою

На "Новій хвилі" В'ячеслав Рибіков змінить прізвище та заспіває з українською зіркою

Перед стартом репетицій виконавець розповів, у якому образі постане на конкурсі, за що переймається найбільше і на чию підтримку розраховує.

Поделиться:

Грандіозним успіхом для 23-річного донеччанина В'ячеслава Рибікова обернулася участь у "Голосі країни. Перезавантаження". На співочому шоу каналу "1+1" підопічний Сергія Лазарєва здобув віру в себе й, за порадою свого тренера, вирішив спробувати сили на "Новій хвилі". Виконавець пройшов кастинг і уже зовсім скоро представить Україну в Юрмалі. Перед стартом репетицій Слава розповів сайту "1+1", у якому образі постане на конкурсі, за що переймається найбільше і на чию підтримку розраховує.

- Славо, "Вконтакте" ти написав, що був у Одесі. Відпочивав?

- Так, у дуже хорошого друга. Насправді я їздив туди, бо в моєму місті зараз дуже небезпечно. Тож я вирішив навідати товариша й разом і тим відпочити. Але це мені не дуже вдалося. На 4-й день я застудився і весь інший час лікувався.

 - Які пісні повезеш до Юрмали?

- Щодо репертуару ще не можу сказати точно. Пісні не затверджено на 100 відсотків. Часто буває так, що просто в Юрмалі змінюють пісні. Тож поки я не говоритиму. Єдине скажу: дуже сподіваюся, що в авторській пісні мені дадуть зіграти на музичному інструменті.

- Чи будуть цього року на "Новій хвилі" дуети з зірками? Із ким ти заспіваєш?

- Так, я матиму щастя співати з українською зіркою, але ще не можна розголошувати з ким. Пробачте. Зовсім скоро буде репетиція, і я дуже хвилююся з цього приводу. Сподіваюся, що ми гарно звучатимемо разом, і я не розчарую глядачів.

Ти вже знаєш, у яких образах виступатимеш?

- Це буде щось у моєму стилі, але більш презентабельне і святкове. Можливо, навіть у яскравих кольорах співатиму. Мене одягатимуть стилісти з "Нової хвилі". Сподіваюся, що всі будуть задоволені. Мені важливо, як я виглядатиму. Я хочу почуватися комфортно. Це головне.

- Хто тебе підтримуватиме на конкурсі? Твоя дівчина поїде до Юрмали?

- На цей момент я точно знаю, що зі мною поїде викладач із вокалу і мій хороший друг Макс. Але, можливо, ще хтось буде. Молитвами мене підтримуватимуть всі, - і батьки, і дівчина. Але, на жаль, до Юрмали їм поїхати не вдасться.

А Сергій Лазарєв даватиме настанови щодо підготовки ?

- Він буде в Юрмалі.  Звісно, для мене важливі його поради. Зараз ми час від часу спілкуємося. Він цікавиться, чи все в мене готово.

- На проекті Лазарєв радив тобі схуднути? Вдалося? Зараз ти задоволений своєю зовнішністю?

- Я в процесі (сміється).

Хто фінансує твою підготовку до "Нової хвилі"?

- На жаль, ніхто.

Чи обговорюєте ви з іншими учасниками ситуацію, що зараз склалася між Росією і Україною?

- Ні, не доводилося. Якщо чесно, я взагалі нікого з учасників "Нової хвилі" не знаю. Будемо знайомитися вже там.

Ти ще не бачився з конкурентами, а творчість їхню відстежував?

- Ні. Я переглядав відео багатьох переможців "Нової хвилі". А дивитися на виконавців, які виступатимуть разом зі мною, не бачу сенсу.  Від цього я не стану сильнішим. Краще ж витрачати час на себе.

- У соцмережі ти написав: "Тепер я буду Славун Фішер". Віднині – це твій псевдонім?

- Так, я думаю, що "Фішер" точно буде, адже я – Рибіков (Англ. fish – риба). І, як на мене, в цьому щось є. Зараз я спостерігаю за реакцією людей і думаю.

І як? Людям подобається?

- У принципі, так. Але я ось не знаю, що обрати "Славун", "Славік", "Слава", чи "В'ячеслав". Ще треба вирішити. Я ніколи не любив, коли мене називали "Слава". Тепер уже якось змирився. "Славік" - якось надто просто, по-дворовому. "Славуном" мене завжди кликали друзі, але не всім подобається така варіація. "В'ячеслав" - якось надто надто по-дорослому. А взагалі мені ніколи не подобається моє ім'я (сміється).

Після "Голосу країни" ти поринув у "Нову хвилю". Що підкорюватимеш далі?

- Хотілося б "Євробачення".