Вакарчук розказав, що думає про перемогу у "Голосі країни"

Вакарчук розказав, що думає про перемогу у "Голосі країни"

Зірковий тренер шоу "Голос країни. Все по-чесному" Святослав Вакарчук вкотре пояснив, як ставиться до перемоги у проекті.

Поделиться:

Зірковий тренер шоу "Голос країни. Все по-чесному" Святослав Вакарчук вкотре пояснив, як ставиться до перемоги у проекті. За його словами, він хоче, щоб у прямих ефірах глядачі голосували за учасників його команди, бо вони справді "круті і класно співають".

"Я не перестаю повторювати, що для мене немає цілі, щоб хтось з моїх учасників виграв "Голос країни", я це говорю абсолютно щиро. Це не означає, що я прошу глядачів не підтримувати потім моїх учасників. Я хочу, щоб за них голосували! Але хочу, щоб за них голосували просто тому, що за них не можуть не голосувати. Тому що вони круті, тому що вони класно співають, тому що їх люблять, а не тому що в мене є якась стратегія, щоб хтось виграв, хтось програв", - пояснив Святослав Вакарчук.

При цьому зірковий тренер зауважив, що навряд чи перемога у вокальному шоу може зробити когось кращим музикантом.

"Я не вірю, що виграш в "Голосі країни" - це є якийсь такий особливий бонус, який зробить їх кращими музикантами, от і все", - запевнив зірковий тренер.

Нагадаємо, у шоу "Голос країни. Все по-чесному" триває один з найскладніших для зіркових тренерів етапів - супербої. Олег Скрипка, Святослав Вакарчук, Тіна Кароль та Олександр Пономарьов мають обрати, хто саме з учасників пройде у прямі ефіри.

У прямі ефіри, за правилами проекту, потраплять лише по 4 учасника з команди кожного тренера.