Вакарчук розповів про своє ставлення до українських зірок, які виступають у РФ

Вакарчук розповів про своє ставлення до українських зірок, які виступають у РФ

Відомий музикант зауважив, що народ чекає від артистів позиції.

Поделиться:

Святослав Вакарчук прокоментував ситуацію, коли артистів засуджують та вішають на них ярлики. В інтерв'ю "Сніданку з 1+1" музикант розповів, що користується старим біблійним принципом - "не судіть і не судимі будете".

"Намагаюся не оцінювати дії інших людей, але нехай увесь позитив, який вони зробили вернеться їм в народній любові, а негатив, на мою думку, хай залишиться на їх совісті. Не буду це оцінювати, стараюсь оцінювати себе. Тому колег по цеху оцінювати не буду", - зазначив Святослав у інтерв'ю "Сніданку з "1+1".

Водночас музикант підкреслив, що відомі люди не можуть залишатися без своєї позиції оскільки саме цього від них чекають люди.

"На мою думку люди, які стають відомими і на яких звалюється популярність чи певна увага, повинні розуміти що це є моральний кредит, який дало життя. І просто робити вигляд, що нічого не сталося – неправильно. Тому я би радив, кому можна порадити: суспільство чекає від вас позиції. Найгірше, коли ви не маєте жодної позиції", - впевнений Вакарчук. "А їхати кудись вам, чи не їхати, виступати чи ні, підтримувати на виборах чи ні, боротись проти чогось чи ні – це ваш вибір. Головне щоб ви були у цьому впевнені і чітко могли пояснити, чому це робите", - сказав співак.

Читайте також: Як скандал навколо своєї поїздки до Криму прокоментувала Ірина Білик