Вакарчук вивів у фінал "Голосу країни" не того, кого підтримали глядачі

Вакарчук вивів у фінал "Голосу країни" не того, кого підтримали глядачі

Грандіозний фінал дивіться вже найближчої неділі, 9 червня.

Поделиться:

Найщиріше вокальне шоу "Голос країни. Все по-чесному" вийшло на фінішну пряму. У фінал проекту вийшли 4 найкращих учасника:

Артем Кондратюк - тренер Олег Скрипка;

Анна Ходоровська - тренер Олександр Пономарьов;

Тарас Мельник - тренер Тіна Кароль;

Отар Немсадзе - тренер Святослав Вакарчук.

Справжньою сенсацією стали результати голосування за підопічних Святослава Вакарчука. Більшість глядачів (52%) проголосували за Христину Соловій. Проте тренер своїм рішенням вивів у фінал Отара Немсадзе. Свої 100% Вакарчук розподілив нерівно: 30% він віддав на користь Христині, а Отару одразу 70%. Таким чином загальна сума голосів у хлопця виявилася більшою і саме він вийшов у фінал.

Як відбувалося голосування + статистика

Фіналісти були визначені шляхом глядацького голосування у прямому ефірі.

За правилами проекту, зіркові тренери "Голосу країни" у півфіналі не мають вирішального слова. Однак вони можуть розділити свій голос між двома підопічними як 100 %. Потім результати глядацького голосування у відсотках сумуються з відсотками від тренера. У фінал проходить той учасник, у кого загальна сума є більшою.

При цьому тренери, розподіляючи свій голос між двома підопічними, результатів глядацького голосування не знають.

Так за результатами глядацького голосування Артем Кондратюк набрав 64% голосів. Олег Скрипка додав йому ще 60%. Таким чином загальний результат Артема - 124% голосів.

Анна Ходоровська загалом набрала 113%. За неї проголосували 53% глядачів + 60% додав Олександр Пономарьов.

Рекордними виявилися результати голосування за підопічних Тіни Кароль. Одразу 85% глядачів проголосували за Тараса Мельника. Зірковий тренер також дала 80% свого голосу цьому учаснику. Таким чином Тарас набрав 165% голосів.

Отар Немсадзе пройшов у фінал "Голосу країни" зі 118% голосів.

Нагадаємо, за вихід у фінал "Голосу країни" у команді Олега Скрипки змагалися двоє хлопців Артем Кондратюк та Іван Сяркевич.

У команді Олександра Пономарьова тендітна Анна Ходоровська протистояла досвідченому Сергію Ручкіну.

У команді Тіни Кароль змагалися одразу троє виконавців - Тарас Мельник та дует London Hill.

А у Святослава Вакарчука вийшов по-справжньому міжнародний півфінал - українка Христина Соловій змагалася з грузином Отаром Немсадзе.

У неділю 9 червня дивіться на каналі 1+1 грандіозний фінал шоу "Голос країни. Все по-чесному". Онлайн-трансляція фіналу відбудеться на офіційному сайті "Голосу країни", а також на сайті 1+1 у розділі "Онлайн ТБ".