Валерій Жидков: "Ми хочемо зламати психологічну залежність від негативу"

Валерій Жидков: "Ми хочемо зламати психологічну залежність від негативу"

Ведучий проекту поділився подробицями розроблення гумористично-новинної програми ЧистоNews

Поделиться:

Сьогодні, 31 березня, о 20.45 глядачі "1+1" побачать перший випуск гумористично-новинного проекту "ЧистоNews", який раніше був рубрикою "Вечірнього Києва". Обговорювати найактуальніше за день, що минув, будуть Володимир Зеленський і Валерій Жидков. Останній в ефірі "Сніданку з "1+1" поділився подробицями розроблення проекту. Зокрема згадав свої відчуття, коли дізнався, що програма виходитиме з понеділка по четвер, а відповідно – потребуватиме значно більше зусиль та часу.

"Мене потішили: програма буде тривалішою і буде щоденною. Я одразу підрахував скільки мені доведеться провести безсонних ночей... Але потім мене заспокоїли, адже залучили до цього процесу майже всі авторські сили, які в нас є. А все для того, щоб дати старт цьому проекту", - розповів Жидков.

Валерій сподівається, що гумористична реакція на злободенні події бодай трохи сповнить глядацьке життя позитивом.

"Ми постараємося зробити свіжі новини позитивними, тому що останнім часом драматичних новин, на жаль, значно більше. Зараз люди вмикають телевізор і внутрішньо готуються побачити там щось погане. Ми хочемо зламати цю психологічну залежність від негативу й дарувати з екрану веселі речі!" - сказав Валерій.

Окрім того, Жидков поділився власним рецептом хорошого самопочуття у фізичному й моральному планах.

"Особисто мені для того, щоб мати гарний настрій, достатньо прокинутися не о 7.00, а о 10.00. Також на позитив мене налаштовує моя донька. У кого ще немає доньок – рекомендую", - пожартував ведучий.

Дивіться програму "ЧистоNews" уже сьогодні одразу після "ТСН".