Валерія і Костянтин Меладзе коментують виступ фіналістки "Голосу країни" Марії Яремчук

Валерія і Костянтин Меладзе коментують виступ фіналістки "Голосу країни" Марії Яремчук

Цього року Валерія стала зірковим тренером вокального шоу "Голос країни", а вчора вона в якості члена журі Міжнародного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля-2012" оцінювала двох учасниць цього проекту каналу "1+1"

Поделиться:

Цього року Валерія стала зірковим тренером вокального шоу "Голос країни", а вчора вона в якості члена журі Міжнародного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля-2012" оцінювала двох учасниць цього проекту каналу "1+1" - Марію Яремчук і свою підопічну за проектом Нілуфар Рассулмухамедову.

- Виступ Марії Яремчук вчора було просто чудовим, - коментує вона лідерство Марії в першому конкурсному дні. - Вона перевершила всі мої очікування. Так добре вона не виступала навіть на "Голосі країни". Для неї вчора був дуже вдалий день. Для мене ще, звичайно, дуже сильний конкурсант - Niloo. Вважаю її дуже потужним учасником. І ізраїльтянка хороша, і італієць, і Вірменія добре виступила. Вони всі різні і вони прекрасні.

Костянтин Меладзе, будучи не тільки членом журі "Нової хвилі", а й постійним "граючим" тренером і продюсером проекту "Голос країни", каже, що вкотре переконався - які сильні вокалісти беру участь у цьому телепроекті каналу.

- Я спочатку вважав і говорив, що випускники "Голосу країни" - це дуже перспективні вокалісти. І зараз вони доводять це вже поза стінами проекту. Доводять, що ми не даремно сподівалися на них. І виставляли їх на цей конкурс в Юрмалі. Успішно виступила і Маша Яремчук, і Нілуфар. Завдяки своїй музикальності, голосу і драматизму Маша вийшла в лідери. Вчора вона була найяскравішою виконавицею серед учасників. Тут зіграло все - сукупність міцного вокалу, артистичності, і звичайно - краси та жіночності. Я наполягав саме на цій пісні, хоча були заперечення, але ми її відстояли, і вона - зіграла".

Сьогодні конкурсна програма присвячена хітам своєї країни, і Марія Яремчук вийде на сцену з піснею "Водограй".

Уже цієї осені канал "1+1" покаже дитячу версію проекту "Голос. Діти". Як зазначає продюсер проекту Ірина Іонова: "В проекті візьмуть участь діти віком від 6 до 14 років. Оцінювати учасників будуть, як артистів, а не просто як талановитих дітей".

Основна особливість проекту "Голос країни" - весь репертуар виконуються виключно "наживо", під акомпанемент джаз-бенду "БітХовен".