Василь закохався вперше за 13 років, а Таня покаталася на танку по Кам'янцю-Подільському

Василь закохався вперше за 13 років, а Таня покаталася на танку по Кам'янцю-Подільському

Вчора на каналі 1+1 в ефір вийшов 11 випуск найромантичнішого шоу "Кохання без кордонів". Герої вирушили на Україну, щоб подивитися, як живуть учасники.

Поделиться:

Вчора на каналі 1+1 в ефір вийшов 11 випуск найромантичнішого шоу "Кохання без кордонів". Герої вирушили на Україну, щоб подивитися, як живуть учасники. На рідній землі їх очікувало не тільки знайомство з родичами учасників, а й нелегкі випробування. Але головна інтрига шоу - у кого вперше за 13 років закохався Василь і кого він відправив додому?

Таня спочатку відправилася в Кам'янець-Подільський до вчителя Володимира. Той влаштував їй царський прийом з квітами і на танку. Правда весь шлях до його будинку Володимир мучив Таню питаннями з української історії та літератури, на які дівчина дуже часто не знала відповіді. Мама Володимира поставилася до дівчини з недовірою. І влаштувала Тані перевірку на хазяйновитість. Спочатку попросила порізати хліб, потім сало, а потім взагалі змусила мити посуд. Так що поїсти Тані у Володимира так і не вдалося. З Кам'янця-Подільського героїня вирушила в Луганськ до Вови. Хлопець повів дівчину прогулятися в парк, а потім познайомив з друзями. З батьками знайомити відмовився, сказав, що ще рано. Під час вечері з друзями на Вову весь вечір вішалась його подруга дитинства, що вивело Таню з себе, і дівчина пішла. Вова кинувся її наздоганяти і в підсумку заспокоїв героїню поцілунком. Конфлікт було вичерпано.

Ігоря Голубчика в Києві зустрічали не Альона, а його кращий друг Сергій Жуков. І тільки після розмови з ним Ігор вирушив до Олени. Дівчина запросила Ігоря в ресторан і відразу ж запитала у чоловіка, коли вони одружаться. На тему весілля Альона казала майже весь час. Перерва зробила тільки, коли знайомила Голубчика з сином Рустемом, з яким Ігор швидко знайшов спільну мову. Вероніка ж запросила Ігоря додому повечеряти з її сім'єю. Батькам дівчини Голубчик сподобався, чому Вероніка була дуже рада.

Марк-Ентоні спочатку прилетів до Києва до Владлени. Дівчина повезла його на пікнік у ліс, де батько Влади - колишній військовий, влаштував Марку справжні випробування. Батько дівчини не тільки напоїв Марка, а й змусив разом з ним переплисти озеро. Марк з усіма випробуваннями впорався з гідністю, але до кінця вечора був добряче п'яний. А от Оля в Кам'янці-Подільському познайомила Марка зі своїми дітьми, з якими герой відразу порозумівся.

Василь теж спочатку прилетів до Києва до Люди. Жінка познайомила його з сестрою і сином Владом, який хворий на ДЦП. Хлопчик, який зазвичай нікого до себе не підпускає, під час прогулянки навіть взяв Василя за руку, чого ніколи собі не дозволяє навіть з рідним батьком. Наприкінці вечора Василь влаштував Людмилі романтичний вечір. А наступного дня Борсук був вже у Олени в Чернігові. Лена познайомила його з синами Костею і Стасом і повела до свого батька на шашлики. Батько учасниці влаштував Василю справжнє випробування - змусив перекопувати город. Олена була до Васі холодна і зізналася, що не знає чи готова виїхати до нього в Іспанію, якщо він вибере її. Але Василя це не злякало, і в результаті він вибрав саме Олену, зізнавшись, що вперше за 13 років закохався!

А ось кого виберуть інші герої шоу "Кохання без кордонів" ви дізнаєтеся вже у фінальному епізоді шоу в наступний четвер, 31 жовтня, о 22:15 на каналі 1+1!