Ведуча "1+1" подарувала свою ефірну сукню вчительці української мови

Ведуча "1+1" подарувала свою ефірну сукню вчительці української мови

1 грудня зірки каналу 1+1 побували на #Friendsparty з нагоди 18-річчя журналу "Отдохни".

Поделиться:

1 грудня зірки каналу 1+1 побували на #Friendsparty з нагоди 18-річчя журналу "Отдохни". Грандіозна вечірка за участю зірок каналу 1+1 та знаменитостей почалася  з урочистої церемонії вручення суконь переможцям третього сезону проекту "Наряд от звезды", ініційованого журналом "Отдохни". Читачі могли виграти сукню від свого кумира, просто написавши йому листа. Редакція журналу отримала неймовірну кількість листів з душевними історіями. Свою ефірну сукню телеведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір особисто вручила переможниці конкурсу Марині  Білик.

Звертаючись до гостей, ведуча зауважила: "Це одна з моїх перших ефірних суконь, яка мені по-особливому дорога. Всі ефіри й зустрічі в ній завжди були вдалі. Сподіваюся, що й Марині вона принесе  успіх, що Марина в ній почуватиметься королевою".

Переможниця конкурсу Марина своєю чергою зізналася:

"Я надзвичайно  щаслива, що саме мій лист, моя історія перемогли з-поміж сотні інших. Сукня просто чарівна, до того ж, рожевий – мій улюблений колір. Я з самого дитинства дивлюсь ранкову програму "Сніданок з 1+1", а Людмила Барбір - моя улюблена телеведуча. Я змалку мріяла поспілкуватися з нею,  навіть не могла уявити, що матиму в гардеробі сукню від мого кумира. Тепер упевнено можу казати: "Мрійте обережно, бо мрії здійснюються!"

Крім  головної переможниці спецпроекту, заохочувальні подарунки від Людмили Барбір отримали ще дві  учасниці конкурсу, чиї листи неймовірно вразили ведучу. Почесне друге місце посіла Катерина з Дніпропетровська (їй теж вручено сукню),  а Олена з Києва за почесне третє місце отримала "книгу з фантазією" - нотатник-тренажер креативного мислення з автографом та побажанням від Людмили Барбір.

Ведучі каналу 1+1 прийшли на вечірку з особливим подарунком – "золотим глобусом", – щоб від щирого серця побажати головному редактору Ользі  Безсоновій та творчому редакційному колективу журналу "Отдохни"  відпочивати по-дорослому!

Новости по теме