Ведуча шоу "Мій малюк зможе" Ірма Вітовська стала зірковим репортером "Комсомольської правди"

Ведуча шоу "Мій малюк зможе" Ірма Вітовська стала зірковим репортером "Комсомольської правди"

Зірка виховує трьохрічного сина Ореста й завжди знає, чим його розважити.

Поделиться:

Ведуча шоу "Мій малюк зможе" Ірма Вітовська одна з тих творчих жінок, кому вдається гармонійно поєднувати роботу на телебаченні й у кіно зі своєю головною життєвою роллю – мами.

Зірка виховує трьохрічного сина Ореста й завжди знає, чим його розважити. Аби поділитися секретами виховання свого малюка, Вітовська стала репортером "Комсомольської правди".  

"Іноді просто бракує часу заздалегідь спланувати спільне дозвілля. Тому я намагаюся складати список цікавих занять, щоби встигнути підготуватися. Із досвіду можу сказати, що цей список часто рятує. І навіть коли немає хорошої погоди чи настрій не зовсім радісний, завжди можна звернутися до цього списку і знайти цікаве заняття на сьогодні", - переконана Ірма.

Універсальні приклади дозвілля від Ірми Вітовської читайте на kp.ua.

Своїм способом вихованням дітей поділився й колега Ірми Анатолій Анатоліч, батько трьохрічної Аліси й Лоліти, якій виповнився лише рік.

"Є спосіб, який у радянському Союзі називався батогом і пряником, а в американських фільмах "добрим і злим поліцейським". За цим принципом ми й працюємо: мама сувора, а тато – добрий. Це як контрастний душ. Роль мами – пригрозити, посварити, а тата – вчасно врятувати. І таким чином можна домовитися про будь-який потрібний результат (сміється). Хто з нас буде добрим, а хто злим поліцейським, вирішилося саме собою. Мені здається, для доньок тато повинен бути все-таки добрим", - вважає ведучий "Сніданку з "1+1".

Дивіться прем'єру шоу "Мій малюк зможе" уже у червні на "1+1".