Мазур, Таран, Леончук і Падалко показали свої давні фотографії

Мазур, Таран, Леончук і Падалко показали свої давні фотографії

У межах інтернет-флешмобу #Я 5 років тому зірки "1+1" продовжують ділитися дорогими серцю зображеннями. 

Поделиться:

У межах інтернет-флешмобу #Я 5 років тому зірки "1+1" продовжують ділитися дорогими серцю зображеннями. Так, ведуча "ТСН. Тиждень" Алла Мазур показала tsn.ua фото, на якому закарбовано втілення одного з її заповітних бажань.

"Я зі школи мріяла політати на планері. У мене був посібник юного пілота, звідки я знаю такі хитрі слова як "елерон". У житті багато чого хочеться, але через брак часу не все виходить. Колеги зробили мені розкішний подарунок", - розповіла Мазур.

А ось екс-ведуча "ТСН.Ранок", а нині обличчя ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Марина Леончук ніколи не забуде перше знайомство з Червоним морем 2008 року на Синайському півострові.

"Приємні спогади. Фотографія - це мить. Це емоції, які фотограф встиг упіймати. І, якщо фотограф "ловить" моменти, тоді ви - це ви ... З фотографами мені завжди щастило. Будь-то перша професійна зйомка або тисячна аматорська", - зізналася Леончук і показала, якою була під час першої фотосесії для "1+1".

Марічка Падалко ж пригадала момент, коли з "ТСН.Проспорт" перейшла працювати в новини "ТСН". Тоді, згадує зірка, стилісти усіляко намагалися змінити її образ на більш "серйозний".

"На каналі, звичайно, мене хотіли бачити іншою, вже не дівчинкою з каре, яка жваво розповідала про спорт . Відповідно мені поміняли зачіску, щоб я виглядала соліднішою і авторитетнішою, хоча тоді мені вже було 30. Але продюсери на той час мені дорікали, що в мене "бейбі фейс", тому це була спроба зробити серйозну "тьотю", - ділиться Падалко.

Наступна світлина ілюструє найемоційніший період життя Марічки - першу вагітність.

"2006 рік. Перша вагітність. Це найщасливіший період в житті - перша вагітність, в яку я до останнього не могла повірити, сприймала кожній її день як диво. Ще передивляючись ці фото, я зрозуміла, що це той єдиний час, коли світ обертається навколо жінки, бо потім вона лише крутиться-вертиться навколо всіх. Навіть знов вагітною", - зауважила ведуча.

Услід за колегами давні фотографії показала ведуча "ТСН" Лідія Таран. Зокрема, згадала, як брала участь у грандіозному проекті "Танцюю для тебе".

"Найяскравіші спогади та емоції в мене викликає світлина, зроблена під час проекту "Танцюю для тебе". Тоді у нас був дуельний норвезький танець з моїм партнером Олександром Охрименком. Разом з нами телеколега та подруга Марічка Падалко, учасниця попереднього схожого проекту – "Танці з зірками", – і ще один його учасник В'ячеслав  Узелков.  Вони прийшли спеціально підтримати нашу танцювальну пару. І тоді ми залишились на проекті, пройшли далі! Як зараз пам'ятаю, у ті дні норвезький співак Рибак виграв "Євробачення", і його мелодія "Fairy tale" була елементом нашої композиції. У нас був танок саме під неї", - поділилася Таран.

Окрім того, Ліда поділилася спогадами, пов'язаними з ранковим "ТСН" і "Сніданком  з "1+1", у якому тільки-но розпочинав працювати Руслан Сенічкін.

"У "Сніданку з 1+1" я працювала на іншій локації за столом, адже вже вела ранковий ТСН, а Руслан Сенічкін тільки починав кар'єру в "Сніданку" на каналі "1+1". Я періодично піднімалась до нього туди, на балкончик, підтримувати його. Тобто це фотографія була зроблена нагорі під час ефіру", - розповіла про фото зірка "1+1".

Новости по теме