Ведучі "Сніданку з 1+1" розказали про свої романтичні пригоди

Ведучі "Сніданку з 1+1" розказали про свої романтичні пригоди

Руслан Сенічкін залишав для коханої романтичні написи на дзеркалі, Марина Леончук влаштувала квест для чоловіка, а Людмила Барбір порадила розрізняти любов і пристрасть.

Поделиться:

Ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін залишав для коханої романтичні написи на дзеркалі, Марина Леончук влаштувала квест для чоловіка, Людмила Барбір порадила розрізняти любов і пристрасть, а Анатолій Анатоліч відсвяткує День Валентина із запізненням.

Про традиції на День закоханих ведучі "Сніданку з 1+1" розповіли напередодні свята.

Людмила Барбір зізналася, що з нетерпінням чекає 14 лютого. Щоразу чоловік влаштовує для неї сюрприз, причому тримає інтригу до останнього.

"Що буде цього року, для мене загадка. Я в очікуванні чогось приємного,- ділиться передчуттям ведуча. Чоловік завжди намагається мене чимось здивувати. І це дуже важливо у відносинах, коли люди намагаються дивувати один одного".

За її словами, багато хто плутає любов з пристрастю. Але насправді розрізнити ці почуття просто - справжнє кохання загартовується часом і життєвими випробуваннями.

"Мені здається, те, що ми переживаємо при першій зустрічі - ніжки підкосилися, хвилювання, ручки тремтять - це дуже приємні моменти, але це ще не любов, - говорить Людмила. - Кохання - це сильне почуття, перевірене часом. І воно повинно бути як сталь загартованим. Як ми знаємо, дуже хороші мечі довго-довго загартовуються різними способами. Отак має бути і з коханням".

Тим часом Марина Леончук пригадала, як років 10 тому майже перевтілилася у героїню фільму "Амелі". У День закоханих вона відправила свого чоловіка у квест по Києву.

"Це був практично квест. Я йому відправляла смс з натяками. Наприклад, якщо ти приїдеш в таке-то місце , знайдеш першу частину того, що тебе чекатиме в наступному пункті. Він пересувався по заданому маршруту. І зрештою потрапив до нас додому, де на нього чекав головний сюрприз", - розкриває подробиці своєї вигадки Марина.

Чоловік ведучої любить хороші красиві чашки. Саме чашка, привезена Мариною потай від нього, і стала тоді головним подарунком.

"Чашка з красивим написом про те, що я хочу, аби ми були такими ж близькими, як сьогодні, завжди. Йому дуже сподобалося, - продовжує ведуча. - Нещодавно ми розбили цю чашку, і він дуже сильно переживав. Я купила нову. І ми вирішили: значить, попереду нові враження, нові яскраві події!".

А Руслан Сенічкін згадав, як у студентські роки залишав для коханої романтичні написи на дзеркалі.

"Традицій до Дня святого Валентина можна було дотримуватися десь до 22-х років. Елементарно - квіти, куплені на стипендію, чашка кави, коробка цукерок для дівчинки, - поділився особистим Сенічкін. - Валентинки я не купував і не робив. Замість них залишав написи на дзеркалі".

Усім закоханим Руслан Сенічкін побажав назавжди запам'ятати свої нинішні почуття: "Оскільки любов - швидкоплинне почуття, а життя у нас буває різним, то побажаю всім запам'ятати перше відчуття закоханості. Якщо "битовуха" почне з'їдати - згадуйте і все буде добре!"

Із запізненням на одну добу відсвяткує День закоханих Анатолій Анатоліч.

"Для мене День святого Валентина - такий же, як і решта. У понеділок 10 лютого я свою дружину люблю не менше, аніж в п'ятницю 14-го, - говорить Анатоліч. - За тридицією, 14 лютого буду працювати. Будуть, звичайно, і квіти, і вечеря, але вже наступного дня".

Анатолій Анатоліч дарує своїй дружині квіти "Кілька разів на місяць - залізно!".

А от що подарує окрім квітів, тримає в секреті. Каже, це те, що його дружина вже давно чекала, і на що він витратив велику частину сімейного бюджету.

"А дружина мені вже подарувала куртку. Як у дитинстві - ось тобі подарунок зараз, але це на день народження", - сміється Толіч.