Ведучий "1+1" став вождем племені

Ведучий "1+1" став вождем племені

У неділю, 20 квітня, на каналі "1+1" вийде нова серія програми "Світ навиворіт"

Поделиться:

У неділю, 20 квітня, на каналі "1+1" вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Пригоди ведучого Дмитра Комарова в Індонезії тривають. У цій серії ви побачите продовження спеціального репортажу про мумії острова Нова Гвінея.

Комаров знайде рідкісну реліквію, яку ще не бачив жоден з українців. Ексклюзив програми: як відреставрувати муміфікованого вождя і за допомогою яких технологічних хитрощів папуаси зберігають ці священні мощі. Такого аборигени не показували ще нікому!

Свій єдиний одяг папуаси вирощують на городі. Діма Комаров збере власний врожай і навчиться робити традиційний чоловічий наряд "котеку" – гарбузовий чохол на пеніс.
 
І нарешті, майстер-клас – як стати воїном племені дані. Папуаси перетворять ведучого на справжнього аборигена – навчать його правильно прикрашати обличчя, стріляти з лука і кидати ретро-спис. І, звичайно ж, влаштують грандіозну битву, щоб усі знали, що значить воювати по-папуаськи. За бойові успіхи нашому ведучому запропонують очолити плем'я і стати вождем.

Початок серії - о 10:50.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто опиняючись у місцях, де ще не ступала нога жодного туриста.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" - вже п'ятий за рахунком. Усі серії онлайн дивіться на сайті "1+1".