Ведучий автошоу "Тачки" фірмово "знущається" над даішниками

Ведучий автошоу "Тачки" фірмово "знущається" над даішниками

Ведучий автошоу "Тачки" на 1+1 Ігор Посипайко поділився універсальним методом перевиховання працівників ДАІ.

Поделиться:

Ведучий автошоу "Тачки" на 1+1 Ігор Посипайко поділився універсальним методом перевиховання працівників ДАІ. Як відомо, Ігор - професійний юрист і досвідчений адвокат. А тому знає, які чарівні слова можуть якнакраще захистити громадянина, котрого зупинили незаконно.

"Ой, я дуже люблю працівників нашої Державної автоінспекції. Для мене це часто розвага - поспілкуватися з ДАІ. -сміється Посипайко. - Приємність у тому, що вони теж люди. І якщо починаєш іронізувати, вони знімають цю пику впертості і тупості".

Ведучий "Тачок" охоче ділиться своїм фірмовим методом спілкування зі співробітниками ДАІ.

"Є у мене особливо улюблена історія. Даішники ж звісно дуже часто порушують свій наказ № 111, що регламентує їхні дії. І завжди приємно почати розмову з того, що "Добрий вечір! Приємно вас бачити, сержант Петренко! Давайте так: ми обоє знаємо, що ви порушуєте 111-ту інструкцію. Проте, якщо ви назвете хоча б два пункти з трьох, які ви порушили, я вас відпущу", - ділиться секретом Ігор Посипайко.

Звичайно, цим історія не закінчується. Але ведучий 1+1 знає, що потрібно робити.

"Це страшенно бісить інспекторів. Починаються емоції: "Та хто ти такий? Та шо ти тут розказуєш? Ану давай документи!" Далі йде обмін документами. Я кажу: "А давайте ще познімаємо, пофотографуємо!" Це все дуже кльово!" - розказує ведучий "Тачок".

А головне - усі ці "знущання" корисні з декількох причин, впевнений Посипайко.

"Це виховує даішників певним чином. Та й для них хоч якась цікава історія за цілий день", - жартує телеведучий-адвокат.

Нагадаємо, нещодавно ведучий автошоу "Тачки" Ігор Посипайко провів онлайн-конференцію з глядачами. Він розказав про те, як потрапив на телебачення, що залишається за кадром "Тачок", а також дав чимало корисних порад автомобілістам. Відео онлайну дивіться тут.