Ведучий "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч здолає 21 кілометр дистанції напівмарафону

Ведучий "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч здолає 21 кілометр дистанції напівмарафону

У неділю, 26-го квітня у столиці відбудеться п'ятий київський напівмарафон, у якому візьме участь ведучий каналу 1+1 Анатолій Анатоліч

Поделиться:

У неділю, 26-го квітня у столиці відбудеться п'ятий київський напівмарафон, у якому візьме участь ведучий каналу 1+1 Анатолій Анатоліч. Старт основного забігу заплановано на 9-ту ранку на Контрактовій площі. Він пройде центральною частиною міста.  

Сніданківець, який активно підтримує здоровий спосіб життя, а біг є його найулюбленішим хобі, вперше офіційно здолає таку велику дистанцію, яка, до речі, становить 21 км. Маршрут пролягає через такі ключові  пункти: станція метро Дніпро, Московський міст, а також Гаванський та Пішохідний.

"Чесно кажучи, напівмарафон -  це виклик самому собі. І останні місяці я багато тренуюсь, аби показати якомога кращий результат. Щоправда, сам біг для мене –  це звична щоденна справа. Ось вже три роки поспіль щоранку або ввечері я пробігаю по декілька кілометрів. А нещодавно мені вдалось залучити  до бігу і свою родину. Так, моя дружина Юлія у цей день пробіжить дистанцію з 5 км. А підтримувати нас будуть донечки, рідні та друзі. До речі,в мене є традиція – на кожен великий забіг я беру з собою український прапор", - каже Толіч.

Також Анатоліч розповів, що планує взяти участь у Паризькому марафоні уже наступного року, а в 2017 році мріє здолати дистанцію у 42 км масштабного Нью-Йоркського марафону.

До речі, у київському напівмарафоні, окрім Анатоліча, візьме участь спеціальна команда 1+1 медіа.

Нагадаємо, що у березні цього року ведучі 1+1 побували у відділенні інтенсивної терапії новонароджених, та передали спеціальний датчик до ультразвукового апарату MyLab25 Gold, котрий придбали завдяки акції каналу до дня Святого Миколая. Датчик дозволяє "зазирнути" у важкодоступні місця всередині крихітки. Але для роботи цього приладу потрібне спеціальне програмне забезпечення, яке коштує 60000 грн. Наразі програмного забезпечення вистачає лише для роботи протягом 500 годин. Спільно з  Всеукраїнським благодійним фондом "Крона" команда 1+1 медіа збирає кошти на придбання цього розширеного програмного пакету для ультразвукових досліджень найменших пацієнтів Національної лікарні "Охматдит". Благодійний марафон підтримують: Марічка Падалко, Олексій Душка, Ахтем Сеітаблаєв, журналісти програми "Сніданок з 1+1". Старт забігу о 14:00. Кожна ваша гривня може врятувати життя немовляти.