Ведучий "Світу навиворіт" розказав про користь від Кличків

Ведучий "Світу навиворіт" розказав про користь від Кличків

Дмитро Комаров запевняє, що саме спортсмени зробили Україну знаменитою у світі.

Поделиться:

Ведучий програми подорожей "Світ навиворіт" Дмитро Комаров розказав, що завдяки спортсменам про Україну дізналися навіть у найвіддаленіших куточках світу. Так про футболіста Андрія Шевченка та боксерів братів Кличків можна почути навіть у диких племенах В'єтнаму.

Дмитро говорить, що чути рідні прізвища так далеко від батьківщини надзвичайно приємно.

"Раніше такого не було! - говорить Дмитро. - Зараз навіть у якихось диких племенах В'єтнаму можна почути: "О, Ченко! Чіченко! Ученко!.." Як вони тільки це прізвище не інтерпретують. Але вони знають, що Україна - це "Ченко", тобто Шевченко. А ще "Кічко!" багато хто говорить".

За словами журналіста, переломним моментом став Чемпіонат Європи з футболу, котрий відбувався в Україні. Євро-2012 зробило нашу країну по-справжньому відомою.

"Потрібно боготворити наших спортсменів! Завдяки їм про нас знає практично весь світ", - запевняє Комаров.

Нагадаємо, в ефірі 1+1 триває показ неймовірної програми подорожей "Світ навиворіт". Відчайдушний Дмитро Комаров забирається у місця, де не ступала нога жодного туриста, щоб показати екзотичні країни такими, якими вони є насправді. У новому сезоні програми - пригоди Дмитра у В'єтнамі. Дивіться "Світ навиворіт" щосуботи об 11:00.