Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Султан наказує Хюррем перевести рядки з щоденника Луки. Коли новини про те, що сталося досягли Топкани, всі члени султанської родини поспішили відвідати Хатідже. Тим часом , Хюррем пропонує Ізабеллі допомогти повернутися в рідні краї. У місті ста

Поделиться:

Понеділок, 26 листопада

Султан наказує Хюррем перевести рядки з щоденника Луки. Коли новини про те, що сталося досягли Топкани, всі члени султанської родини поспішили відвідати Хатідже. Тим часом , Хюррем пропонує Ізабеллі допомогти повернутися в рідні краї. У місті стають відомі кілька випадків захворювання чумою.

Вівторок, 27 листопада

Дізнавшись про втечу, Ібрагім-паша особисто перехоплює утікачку і відвозить назад. Балі-бей приймає рішення перед від'їздом пов'язати своє життя з коханою. Тим часом Хатідже молить Валіде повернутися в Стамбул. Хюррем влаштовує в гаремі свято. Тим часом у Відні принцу Фрідріху наказано викрасти Корону Угорщини. А в гаремі Сулейман приймає остаточне рішення щодо принцеси.

Середа, 28 листопада

Заморська наложниця вивчає всі правила східного життя, а ввечері відправляється в покої падишаха. Коли на ранок повелитель відправився з чорнявою красунею на кінну прогулянку, Хюррем серйозно задумалася про те, як позбавитися від суперниці. Нігяр-калфа за указом Ібрагіма, пропонує пані допомогу і дієвий метод назавжди і без підозр усунути Ізабеллу.

Четвер, 29 листопада

Після того, як план зривається, Хюррем в поспіху намагається знайти вихід. Коли Сулейман не знаходить в покоях свою нову наложницю, він наказує все обшукати. Тим часом в гаремі Валіде оголошує Хюррем справжню травлю.

П'ятниця, 30 листопада

Поки Хюррем переживає через смерть улюбленої тварини, Султан планує відправитися у військовий похід на Відень. У той час як Ібрагім-паша отримує нове призначення, Балі-бей проводить в гаремі розслідування і знаходить вбивцю. У травні 1529 року Падишах відправляється на Відень. Карл V заручається підтримкою союзників. А в цей час у гаремі Хюррем намагається перевершити суперницю. А Махідевран передає Валіде щоденник кримського художника.