Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Новина про зраду Ібрагіма-паші підриває здоров'я Валіде. Гюльшах настроєна допомогти своїй пані. Дайє, дізнавшись про те, що сталося, намагається проникнути в палац, щоб побачити й підтримати Валіде. Хюррем шукає справедливості в покоях

Поделиться:

Понеділок, 24 грудня

"Нестерпна біль"

Балі-бейю наказано супроводити Айбіге на батьківщину. Дізнавшись про методи лікування Джихангіра, Хюррем вирішує скористатися даром провидиці. Тим часом до палацу прибувають посли ерцгерцога Фердинандского, які теж, як і Сулейман, хочуть миру, але на своїх умовах.

 

Вівторок, 25 грудня

"Напружені дні"

Махідевран планує стати Валіде і взяти керування гаремом у свої руки. Переживаючи за долю онуків, Валіде просить Хатідже укрити в своєму палаці дітей Хюррем. Тим часом корабель з Айбіге і Балі-бейєм на борту взяв курс назад на столицю. Хюррем не відходить від ліжка Сулеймана. А в столиці ширяться чутки про хворобу Султана.

 

Середа, 26 грудня

"Перший наказ"

Махідевран знову звинувачує у своїх нещастях Хюррем. За справу Балі-бейя наказано взятися Мустафі. Коли в палац доправлено Салім-ефенді, Сулейман із жалем відзначає, що ворожа змія знову вислизнула. Тим часом Хатідже має намір дізнатися, де і з ким пропадає її чоловік. Про становище Ефсун дізнається Махідевран. А Гюльшах планує раз і назавжди позбутися Дайє.

 

Четвер, 27 грудня

"Правил гарему треба дотримуватися"

Вмираючи, Ефсун розкриває Мустафі план Хюррем. Переговоривши з сином, Сулейман пропонує дружині ділом довести свою невинуватість. Тим часом Валіде втручається в особисті проблеми дочки. Нігяр-калфа дізнається відразу дві шокувальні новини. Мустафа бачить, що його методи боротьби з Хюррем неефективні, і випробовує інші, надійніші. А Валіде дізнається про подвійне життя зятя.

 

П'ятниця, 28 грудня

"Так як він посмів?!"

Новина про зраду Ібрагіма-паші підриває здоров'я Валіде. Гюльшах настроєна допомогти своїй пані. Дайє, дізнавшись про те, що сталося, намагається проникнути в палац, щоб побачити й підтримати Валіде. Хюррем шукає справедливості в покоях Султана. А Фатма вирішує втілити свій задум і назавжди позбутися суперниці.