"Великі перегони" розпочинають кастинг 2 сезону!

"Великі перегони" розпочинають кастинг 2 сезону!

На численні прохання глядачів 1+1 розпочинає кастинг другого сезону реаліті-квесту "Великі перегони"!

Поделиться:

На численні прохання глядачів 1+1 розпочинає кастинг другого сезону реаліті-квесту "Великі перегони"!

"Великі перегони" - всесвітнє раіліті-шоу, яке підкорило близько пів сотні країн у всьому світі. 13 квітня цього року стартував український проект "Великі перегони" за форматом "The Amazing Race" ("Неймовірні перегони") на 1+1. 10 команд відправилися у навколосвітню подорож. Країни, острови, цілі материки і океани вони додали автівками, човнами, літаками, потягами і навіть велосипедами. Неймовірні враження, пригоди, небезпека, страх і складні випробування чекали на них у кожному куточку планети.

За цей час "Великі перегони" зібрали рекордну кількість переглядів і прихильників. Тисячі людей уже виявили бажання стати учасниками шоу. Тож хоч перший сезон всесвітнього квесту іще не закінчився, 1+1 розпочинає кастинг другого сезону!

Нагадаємо, в шоу прийме участь 10 команд, які складаються з двох осіб, певним чином пов'язаних між собою (чоловік та дружина, брат та сестра, колеги по роботі, батьки та діти, близькі друзі, тощо).

Учасники відправляться в шалені перегони навколо світу. В кожній країні на них чекатимуть не прості випробування. Учасники, які зуміють подолати свій страх, втому та примхливість і першими правильно виконати всі завдання, отримають головний приз - 500 000 гривень! Команди, які останніми приходитимуть до фінішу – щоразу покидатимуть гру.

Тож якщо ви маєте надійного партнера, мрієте подорожувати по всьому світі і готові кинути виклик своїй долі, щоб підкорити світ – заповнюйте анкету кастингу "Великі перегони", та станьте учасником нового сезону неймовірного реаліті –квесту!