"Великий пекарський турнір" з фінансовими втратами закінчився для студента

"Великий пекарський турнір" з фінансовими втратами закінчився для студента

Олександр Трофименков використав найдорожчі продукти. Однак судді все одно визнайли його найслабшим пекарем тижня.

Поделиться:

У 7 серії кулінарну битву "Великий пекарський турнір" залишив студент Олександр Трофименков. Для своїх пирогів він використав найдорожчі продукти - крабове м'ясо та трюфелі, вартість яких складає більше 2 тисяч гривень. Однак це не врятувало його від поразки. Саме Сашка судді визнали найслабшим пекарем тижня.

Зіркою випічки стала Катерина Горбач. Це звання на "Великому пекарському турнірі" молода мама і продавець електродвигунів отримує вперше.

Цей тиждень був присвячений несолодким пирогам. Так у першому конкурсі учасники пекли пироги з овочевою начинкою. Завдання здавалося легким. Однак зовсім скоро з'ясувалося, що обрати правильні овочі для начинки не так уже й просто. Наприклад, Андрій Сусєков зробив ставку на спаржу. І судді помітили, що цей овоч має бути хрумким в пирозі, тому його не слід переварювати. А Сашко Трофименков запікав соковитий гарбуз, який випустив сік і не дав тісту пропектися як слід.

Друге завдання загадав Серж Маркович. Цього разу воно було подвійним. Учасники мали спекти одночасно рибний пиріг та штрудель з маком - причому в одній духовці.

Багато проблем виникло з формою рибного пирога. За рецептом це мала бути акуретненька рибка. Однак у Тетяни Касько вийшла "риба-батон", у Євгенії Пригородової - "чорноморський бичок".

Найбільше суддям сподобалася "камбала" від Катерини Горбач. Саме цей пиріг виявився ідеально пропеченим, а начинка - найсмачнішою.

Скрутити штрудель теж виявилося не просто. Його секрет - в надтонкому тісті, що просвічується. Начинку потрібно класти тільки на середину. Тоді штрудель легко скрутити і при випіканні він не трісне. Найкращий штрудель вдався Тетяні Касько.

Третій конкурс, у якому учасники показують вищий пілотаж, теж був подвійним. Завдання 7 тижня - спекти два кіша, з м'ясною та овочевою начинкою.

Сашко Трофименков, якого не лакають експерименти і ризиковані рішення, цього разу пішов ва-банк. Для м'ясного пирога він взяв крабове м'ясо, а у овочевий вирішив додати трюфелі. Та все зіпсувала дитяча помилка - недосолив крабовий пиріг.

Рішення далося суддям нелегко. На "Великому пекарському турнірі" Сашко був зіркою випічки, не раз дивував журі своїми пекарськими шедеврами. Однак одну перемогу він все ж здобув - тато Сашка, який спочатку не підтримував його захоплення випічкою, нарешті визнав талант сина.

Нагадаємо, "Великий пекарський турнір" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".