Веселі папуаси підбивали Дмитра Комарова запастися наркожуйкою

Світ навиворіт. Україна
Веселі папуаси підбивали Дмитра Комарова запастися наркожуйкою

Ведучий програми Світ навиворіт потрапив на ринок, де кипить торгівля мертвими червонокнижними тваринами, холодною зброєю і наркотиками.

Поделиться:

Ведучий програми "Світ навиворіт", мандрівник Дмитро Комаров потрапив на ринок, де кипить торгівля мертвими червонокнижними тваринами, холодною зброєю і наркотиками. Цей ринок знаходиться в Індонезії, в самому серці острова Нова Гвінея.

Чи вдалося торговцям "розкрутити" Дмитра, шанувальники дізнаються в новій серії "Світу навиворіт" в неділю 18 травня на каналі "1+1". Початок об 11:00.

Жителі Папуа виявилися фанатами легальної наркотичної жуйки. Алкоголь тут під забороною. Тому, щоб розслабитися, папуаси жують бетель – жуйку з плодів арекової пальми. Вона паморочить свідомість і фарбує ясна в криваво-червоний колір.

Також у новій серії – продовження ексклюзивного спецрепортажу про унікальні мумії Нової Гвінеї. Дмитро вирушить в глухі джунглі, щоб знайти ще одну реліквію, яку папуасам тільки дивом вдалося врятувати від руйнування. Її реставрували і помістили до скляного мавзолею.

А дорогою до села, де знаходиться цей незвичайний мавзолей, Комаров зустрів офіс політичної партії, який одночасно є домом для співробітників, сараєм для свиней і центром політичної кухні долини Балієм. Агітатори, що працюють в баліємській глушині, розкажуть, як їх політичні діячі завойовують любов виборців і що спільного між українською та папуаською політикою.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто опиняючись у місцях, де ще не ступала нога жодного туриста.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" є вже п'ятим за рахунком. Всі серії онлайн дивіться на сайті "1+1".

 

Новости по теме