Весілля наосліп з проектом "Сім'я" на 1+1

Весілля наосліп з проектом "Сім'я" на 1+1

У вівторок, 28 січня, о 22:15 на телеканалі 1+1 стартує перший сезон соціального експерименту "Сім'я".

Поделиться:

У вівторок, 28 січня, о 22:15 на телеканалі 1+1 стартує перший сезон соціального експерименту "Сім'я". Це проект, у якому чоловік та жінка побачать одне одного тільки після фрази "тепер можете поцілувати дружину". Перед тим вони з доброї волі, але за порадою експертної ради наосліп ставлять свої підписи у Свідоцтві про шлюб. І таку раду зібрав телеканал 1+1:

Маргарита Січкар - успішна бізнес-леді, автор книжок і майстер-класів на різні теми. Соціальний підприємець і громадський діяч. Справжня жінка і мама трьох дітей. Завжди шукає креативний підхід і баланс у всіх життєвих сферах.

Тіна Берадзе – психіатр, психотерапевт, медичний психолог. Основне завдання Доктора Тіни - надання допомоги в досягненні психологічного балансу, емоційного комфорту, самореалізації у справах, життєвої мотивації і гармонійних стосунків з навколишнім світом.

Віктор Базилей - майстер старовинної середньовічної астрології. Віктор пророкує долі, читаючи по зірках, і прогнозує їх вплив на життєві події. Вміє не тільки розгледіти майбутнє, а й підібрати стратегії для його "зустрічі".

Саме ці професійні "амури" ризикнуть в ефірі 1+1 звести самотніх українців та створити ідеальні пари. Враховуватимуть усе: життєві позиції чоловіка й жінки, спроможність утримувати сім'ю та навіть сумісність за гороскопом.

Учасниками першого епізоду наважилися стати вже немолоді кияни: 52-річний водій Микола та 48-річна стюардеса Лідія. За умовами експерименту, молодята матимуть спільний побут і лише 7 днів, щоб зрозуміти, чи справжня в них сім'я. Вони разом складуть правила нової родини та сформують сімейний бюджет. Протягом тижня пара обов'язково повинна познайомитися з батьками та друзями й побувати в помешканнях одне одного. У будь-який момент кожен учасник експерименту матиме право викинути білий прапор – це означатиме, що він не хоче йти далі та готовий розлучитися.

Чи вдасться дорослим людям подивитися на себе збоку, зрозуміти, чому вони досі були самотні, і нарешті знайти своє щастя? Експерти радять, а учасники вирішують самі. Чи залишаться Микола та Лідія разом, зможемо дізнатись уже у вівторок, 28 січня, о 22:15.

Нагадаємо, шоу "Сім'я" - переможець "Пітчингу ідей", унікальний проект пошуку нових оригінальних розважальних ідей для телебачення серед незалежних авторів. Автор проекту "Сім'я" - Володимир Москалець.