"ВІА Гру" підозрюють у плагіаті через новий кліп - "ТСН. Особливе"

"ВІА Гру" підозрюють у плагіаті через новий кліп - "ТСН. Особливе"

Нова "ВІА Гра" випустила перший кліп - і отримала перший скандал.

Поделиться:

Нова "ВІА Гра" випустила перший кліп - і отримала перший скандал. Її запідозрили у плагіаті, повідомляє "ТСН. Особливе".

Щойно з,явилося нове відео, як продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна натякнула на своїй сторінці в соцмережі - віолончелі в кліпі новоспеченої "ВІА Гри" і віолончель у кліпі Лободи дуже схожі!

Кліп на пісню "Перемирие" набрав більше 100 000 переглядів за один день. Одні його гостро критикують, а інші - вихвалають.

Уважно передивилася кліп і продюсер Світлани Лободи – Нателла Крапівіна. Деталі її вразили. На її думку, їх вже давно вигадали вони з Лободою.

"Друзі, що це?!? Особливо віолончель!! Що це?!? Після появи у нас в кліпі барабанщиків, тепер деякі працюють з додатковими барабанщиками на сцені. А віолончель це прямо таки глибокий реверанс в нашу сторону!", - написала Крапівіна у соцмережі.

"Мені як продюсеру дуже лестить, що наші ідеї дублюються, тиражуються і тим самим поширюються і несуться в маси. У Світлани Лободи як у артиста ця віолончель була неодноразово заявлена, як на сцені так і в кліпі. І не для кого не секрет, що ми були першовідкривачами цього ініструмента в жіночих руках на популярній сцені", - коментує продюсер Світлани Лободи.

Не подобається "ВІА Гра" і телеведучій Сніжані Єгоровій. Її розчарували і кліп, і новий склад.

"Не дивилася проект, подивилася кліп. ЖАХ! Навіщо це все і на кого розраховано? Дівчатка зовсім вже "з вулиці". Ну, може, з часом їх "відчухають", але матеріал зовсім слабенький", - ділиться розчаруванням Єгорова.

Проте самі співачки від свого першого кліпу в захваті. До критики прислухаються, але близько до серця не беруть . Натяки Крапівіної на плагіат сприймають з гумором.

"Як завжди ... Чомусь всі кажуть, що ми постійно щось запозичуємо. Те костюми крадемо то віолончель. Вибачте, ми не хотіли цього робити", - сміються у відповідь віагрянки.

Cумувати з приводу критики, кажуть дівчата, їм ніколи - багато роботи. Найпопулярніша учасниця нового тріо Еріка Герцег жаліється, що відтоді, як стала "Віа Грою", навіть жодного разу не бачила коханого. Вона і досі запаречує чутки про те, що він - угорський консул. Еріка запевняє, що зустрічається з російським бізнесменом.

"Він дзвонив, він читав, але він сміється на це. Він скаже, що ти не дивись, ти не читай, тому що буде гірше. Ти класна, талановита, красива, у тебе все вийде. Він зі мною 100%", - каже Еріка Герцег.

Не дають спокою сексуальної блондинці і фанати. Через них Еріці навіть довелося змінити номер телефону. Проте дівчата запевняють - про свій вибір стати "ВІА Грою" жодного разу не пошкодували.