Відомі українці розказали світу про "Ukraine Today"

Відомі українці розказали світу про "Ukraine Today"

У День Незалежності України, 24 серпня, почне своє мовлення перший у світі міжнародний телеканал новин з акцентом на Україну і Східну Європу – "Ukraine Today". 

Поделиться:

У День Незалежності України, 24 серпня, почне своє мовлення перший у світі міжнародний телеканал новин з акцентом на Україну і Східну Європу – "Ukraine Today". Відомі вирішили самостійно розповісти про "Ukraine Today" і записали відео-звернення англійською мовою.

, - звернувся до міжнародної спільноти лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук.

Моді незалежності України зовсім мало років, але українські дизайнери дуже талановиті, вважає співзасновник і голова оргкомітету Українського Тижня Моди Ірина Данилевська.

"Українська мода є дуже оригінальною, автентичною і сучасною. Відкрий Україну. Моя країна чудова", - зазначила вона.

 Запуск "Ukraine Today" прокоментував і міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета.

"Сьогодні Україна є центром подій у світі. А бажання українців – це амбіції жити в європейській родині і дозвіл боротися за ці амбіції і мрії", - заявив він.

"Ukraine Today" інформуватиме не тільки про військовий конфлікт з Росією, але й розповідатиме про культуру, спорт, політику, дружні відносини України з усім світом. Це перший український телеканал новин, які транслюють для вас правдиву інформацію про події в Україні", - зазначив відомий український письменник Андрій Курков.

"В Україні триває інформаційна війна, тому англомовний телеканал дуже важливий не тільки для українців, але й для іноземців", - впевнена учасниця Євробачення-2009 від Росії Анастасія Приходько.

 Запуск телеканалу "Ukraine Today" прокоментував і український кардіохірург Борис Тодуров

"Як кардіохірург я можу запевнити, що лицемірство шкодить здоров'ю, а правда – це добре для серця. Весь світ дивиться на нас і я сподіваюсь, що канал "Ukraine Today" стане надійним джерелом інформації, дзеркалом всього, що тут відбувається. Тож, дивіться "Ukraine Today" і тримайте руку на пульсі", - сказав він.

Нагадаємо, канал "Ukraine Today" - це міжнародний інформаційний канал, задачею якого є об'єктивне висвітлення новин з України, сусідніх для України країн, а також країн Східної Європи. Сайт каналу - http://uatoday.tv/.