Відомий перший учасник прямого ефіру "Голос. Діти"

Відомий перший учасник прямого ефіру "Голос. Діти"

10-річний Олексій Ткаченко виступить у прямому ефірі "Голос. Діти".

Поделиться:

10-річний Олексій Ткаченко виступить у прямому ефірі "Голос. Діти".

Альтернативне голосування глядачів за учасників, до яких не розвернулися тренерські крісла, завершено. Переможцем став Олексій Ткаченко з піснею Mattinata. Його підтримали 7949 глядачів!

Отож саме Олексій Ткаченко виступить у прямому ефірі "Голос. Діти". Він вийде на сцену разом з переможцями вокальних баттлів, що ось-ось розпочнуться між учасниками команд зіркових тренерів.

Нагадаємо, на нашому сайті тривало альтернативне голосування глядачів за маленьких співаків, яких не обрали зіркові тренери. Після кожного ефіру сліпих прослуховувань ми розміщали відео з виступами цих учасників у розділі "Вибір глядачів". А глядачі мали можливість "лайкнути" виступ того, хто сподобався найбільше. Переможцем тижня ставав той учасник, відео якого зібрало найбільшу кількість голосів.

Переможці тижня:

Роман Сасанчин – 1986 голосів.

Єлизавета Розізнана – 1078 голосів

Олексій Ткаченко – 4949 голосів

Віктор Папп – 1279 голосів

Міла Сивацька – 4551 голос

Нікіта Лях – 4684 голоси

А що чекає щасливчиків, які стали підопічними Олега Скрипки, Тіни Кароль та LOBODA? У неділю, 16 грудня, у шоу "Голос. Діти" розпочнуться вокальні баттли. Тренери розіб'ють свої команди на трійки – і учасники, по троє, боротимуться у рингу за право залишитися у проекті. В кожній трійці буде лише один переможець. Саме ці діти візьмуть участь у прямих ефірах. Разом з ними Україна знову побачить Олексія Ткаченка.