Відверта розмова батьків та дітей "про це" та вимушене втручання психолога у виховний процес!

Відверта розмова батьків та дітей "про це" та вимушене втручання психолога у виховний процес!

Учасників-відчайдух, що вирішили взяти участь у нелегкому випробовуванні з дітьми, чекає третій етап експерименту!

Поделиться:

Учасників-відчайдух, що вирішили взяти участь у нелегкому випробовуванні з дітьми, чекає третій етап експерименту! На цей раз їм доведеться шукати спільну мову із самостійними маленькими "дорослими", віком від семи до десяти років, та пізнати всі "принади" характерних дітлахів. Малі бешкетники самі захотіли стати тимчасовими дітками і пожити три дні у новій родині.

Як і зазвичай, пари спершу отримають речі дітей та будуть губитися у здогадках, хто стане їх вихованцем на цей раз: хлопчик, дівчинка, або взагалі двійня. А такі щасливчики будуть! Та на цей раз тільки одна пара стане тимчасовими батьками для двох дітей.

Знайти спільну мову з амбітними дітлахами такого віку вдасться далеко не всім парам. Найважчим завданням першого дня з дітьми стане відверта розмова "про це". Дехто зі справжніх батьків тільки у загальних рисах розмовляв зі своїми бешкетунами про те, кого приносить лелека, та як дітей знаходять у капусті. А учасникам доведеться у всіх подробицях пояснювати дітлахам, звідки беруться діти, користуючись ілюстраціями та термінами у посібнику.

Чи вистачить слів учасникам експерименту для того, щоб поговорити про сексуальне виховання з тимчасовими дітьми?

Чому у виховний процес однієї з пар втрутиться психолог?

Хто з учасників буде виховувати дитину, яка вже в першу хвилину знайомства пообіцяє влаштувати справжнісіньке пекло у будиночку?

Чому Андрій з Криму буде змушений влаштувати армійську муштру своєму тимчасовому сину, доведе його до істерики та відмовиться з ним жити?

Яких матеріальних збитків зазнає одна з пар учасників від тимчасових дітей?

Кого з тимчасових батьків пустощі дітей перетворять на справжнього монстра?

Дивіться у понеділок, 26 вересня, о 21:15 на каналі 1+1.

Новости по теме