1+1 підтримує концерт RHCP!

1+1 підтримує концерт RHCP!

Телеканали "1+1" та ТЕТ стали партнерами фестивалю Tuborg GreenFest, який пройде 25 липня на стадіоні "Олімпійський" у Києві.

Поделиться:

Телеканал  "1+1" підтримує найочікуваніший концерт року – Red Hot Chilli Peppers вперше приїдуть до Києва! 25 липня на стадіоні "Олімпійський" легендарні рокери представлятимуть свій новий альбом "I'm with you".

1+1 – партнер концерту. Ми розігруватимемо квитки на Red Hot Chilli Peppers на наших сторінках у соціальних мережах: Facebook та Вконтакте, а також у ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Нагадаємо, разом із "Перцями" 25 липня виступатимуть The Vaccines та Kasabian. Для концерту із Німеччини у Київ везуть 48 тон обладнання. Висота сцени сягатиме двох метрів і буде встановлюватися на спеціальній водній подушці, загальним об'ємом у 12 тис літрів води. Монтаж майданчика займе три доби та до нього буде залучено 200 робітничих. Станом на зараз 90% у першу фан-зону вже розпродано.

Схема запуску глядачів на НСК "Олімпійський" під час концерту RedHotChiliPeppers, Kasabian, TheVaccines 25.07.12

 


Запланований час виступів груп: з 18:30 - 23:00
Робота кас:
1. ВСІ, БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ, каси, де можна придбати квитки на концерт RHCP в Києві, перебазувалися до кас НСК "Олімпійський", які знаходяться біля станції метро "Олімпійська"!

Режим роботи метро:
1. Адміністрація міста планує обмежити доступ до станцій метро "Палац спорту" та "Олімпійська", які можливо будуть перекриті для входу і виходу людей, для забезпечення громадської безпеки.
2. Час роботи метро залишиться тим самим - з 6:00 - 00:30

Час запуску глядачів на концерт:
1. 25.07.12 двері НСК "Олімпійський" будуть відкриті з 16:00 (!) Для запуску глядачів. Просимо приходити раніше, щоб уникнути черг (!)

Запуск глядачів у фан-зони:
1. Всі володарі квитка в Фан-1 і Фан-2, зможуть пройти в Фан-1 і Фан-2 ВИКЛЮЧНО з Північного входу НСК "Олімпійський", з боку м. Палац Спорту (з боку вул. Саксаганського, та вул. Еспланадної)

Запуск людей з обмеженими можливостями:
1. Вхід для людей з обмеженими можливостями буде здійснюватися ВИКЛЮЧНО c Північного входу, з боку м. Палац Спорту (з боку вул. Саксаганського, вул. Еспланадної)

Запуск глядачів в сектори і в VIP-ложі
1. Володарі квитків в сектори і в VIP - ложі зможуть пройти ВИКЛЮЧНО з Західного входу НСК "Олімпійський", з боку Троїцької площі та м. Олімпійська.
2. Вхід в VIP-сектори буде розташований з обох сторін готелю Sheraton

Обмін ваучерів
3. Обмін ваучерів буде працювати в день концерту в касах НСК "Олімпійський" біля м. Олімпійська
4. Каси Палацу Спорту не будуть працювати, тому що закриті на реконструкцію (!)

Загальні правила:
1. Фото, відео та аудіо зйомка на концерті суворо заборонені!
2. Всі глядачі з фото і відео обладнанням не будуть допущені до концертному майданчику!
3. КУРІННЯ НА ТЕРИТОРІЇ НСК "ОЛІМПІЙСЬКИЙ" ЗАБОРОНЕНО!
З МЕТОЮ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ПОРУШНИКИ будуть виведені з МАЙДАНЧИКА!

Також, переконливо просимо ознайомитися із загальними правилами відвідування концертних заходів по посиланням.