Виконавиця ролі Роксолани вважає свою героїню росіянкою?

Виконавиця ролі Роксолани вважає свою героїню росіянкою?

Інтерв'ю з акторами серіалу "Величне століття" в найближчому "Світському житті"

Поделиться:

Нещодавно "вершки" турецького телебачення зібралися в Анталії на найпрестижнішій премії, де нагороджували кращих у галузі телебачення. Звичайно ж, суперзірками на цьому заході стали актори найдорожчого у Туреччині та шалено популярного в 70 країнах світу серіалу "Величне століття. Роксолана".

Чи не вперше улюблені мільйонами глядачів герої зібралися разом на одній вечірці: "Султан Пишний" Халіт Ергенч, "Гюррем" Мер'єм Узерлі, виконавці ролей Міхрімах, Ніг'яр Калфи, Сюмбюль Аги та Принцеси Ізабелли дефілювали червоною доріжкою в розкішному вечірньому вбранні. Актори, чиї гонорари сягають небес, а популярність не має меж, через щільний графік зйомок дуже рідко спілкуються з журналістами. "Світське життя" стало єдиним українським ЗМІ, яке на разі отримало ексклюзивні інтерв'ю у зіркового складу серіалу.

"Я була приголомшена тим, наскільки далеко сягнула популярність зірок "Роксолани" в усьому світі, - каже Катерина Осадча. - Турецьку телепремію приїхали знімати телеканали з Сирії, Узбекистану, Італії та Німеччини, і все лише для того, щоб почути хоч кілька слів від "Гюррем" та "Сулеймана". Також мене вразив надзвичайно професійний рівень телеіндустрії в Туреччині: зірки там мають статус і контракти фактично як в Голлівуді".

У найближчому випуску "Світського життя" глядачі побачать, кого насправді кохають "Султан" та "Гюррем", та що вони знають про батьківщину Роксолани.

Мер'єм Узерлі продемонструє своє знання російської, та поставить під сумнів українське коріння своєї героїні, а також зізнається, як набирала вагу на шоколаді час зйомок.

"Сулейман Пишний" приголомшить тим, що його справжня дружина - повна протилежність Роксолани.

Як почувався у ролі головного євнуха гарему відомий актор Селім Байрактар? Як студентка факультету міжнародних відносин випадково стала "іспанською принцесою Ізабелою" та чому "Ніг'яр Калфа" ніяк не може знайти бойфренда?

Як гуляють и про що сумують у найдорожчому готелі Туреччини найбажаніші телезірки світу?

Усі подробиці – у програмі "Світське життя з Катериною Осадчею", 16 червня, 22.10, телеканал 1+1.

Більше вражень Катерини Осадчої від знайомства з Роксоланою - у її блозі на сайті JetSetter.ua.