Випікай та люби з проектом "Великий пекарський турнір"

Випікай та люби з проектом "Великий пекарський турнір"

На телеканалі 1+1 у затишному павільйоні в Пирогово стартували зйомки найсмачнішого сімейного проекту "Великий пекарський турнір".

Поделиться:

На телеканалі 1+1 у затишному павільйоні в Пирогово стартували зйомки найсмачнішого сімейного проекту "Великий пекарський турнір". У загальнонаціональному конкурсі на найкращу випічку змагатимуться 12 учасників, які не є професіоналами. Переможець проекту "Великий пекарський турнір", окрім звання Кращого пекаря країни, отримає сертифікат на навчання у найпрестижнішій школі кулінарного мистецтва Le Cordon Bleu London.

"У шоу "Великий Пекарський турнір" неймовірно цікавий формат: тут не смажать ковбасу з картоплею і не вигадують рецепти салатів. Всі епізоди тільки про випічку. Як кажуть, кондитерський виріб не буде смачним, якщо його створюють люди з поганим характером або настроєм. Тому атмосфера доброти, яка постійно панує на проекті, мені дуже до душі", - говорить Юрій Горбунов, ведучий проекту.

У атмосферні декорації, в яких кожен мріє пожити, телеканал 1+1 запросив журналістів. Аби преса сповна відчула себе учасниками проекту, влаштували кулінарні змагання під керівництвом досвідченого журі проекту – Катерини Агронік. За завдання обрали рецепт, що готували учасники на фінальному етапі кастингу відбору до проекту - теплий шоколадний бісквіт FONDANT. Рецепт, здавалося б простий, але на практиці приготувати справжній FONDANT з рідкою серединою вдалося тільки одній команді.

"Учасники не завжди слідують інструкціям. А варто частіше заглядати у рецепт, де все чітко написано. Зазвичай причиною невдачі у приготуванні стає саме недотримання пропорцій та ігнорування рекомендацій. Тому завжди уважно читайте рецепт", - радить Катерина Агронік, журі проекту "Великий пекарський турнір"

Оригінальний формат "The Great British Bake off" належить компанії BBC. Шоу вже було успішно адаптовано у Франції, Бельгії та Данії, а у 2013 році проект запускається у США, Австралії, Норвегії, Польщі та Україні.

Подробиці змагань можна переглянути у сюжеті "Сніданку з 1+1".