Випробовування спокусою та звабливістю – вперше на "Пекельній кухні"

Випробовування спокусою та звабливістю – вперше на "Пекельній кухні"

Не завжди самі лише пекельні випробовування готує своїм учасникам шеф. Іноді конкурси носять і досить спокусливий характер. Як наприклад, одне зі змагань, яке чекає на кухарів у цю середу. Воно неабияк потішить чоловічу частину команди та з

Поделиться:

Не завжди самі лише пекельні випробовування готує своїм учасникам шеф. Іноді конкурси носять і досить спокусливий характер. Як наприклад, одне зі змагань, яке чекає на кухарів у цю середу. Воно неабияк потішить чоловічу частину команди та змусить хлопців зашарітися.

Тепер, коли учасники досягли відповідного рівня професіоналізму, настав слушний момент для того, щоб продемонструвати своє вміння навчати кулінарній справі й інших. Але "Пекельна кухня" відкриє двері не простим ученицям, а фактурним та звабливим дівчатам-моделям. Учасники повинні будуть навчити представниць "90-60-90" готувати коропа, але з однією важливою умовою: всі тонкощі у роботі з рибою кухарі мають пояснювати ученицям виключно на словах, у жодному разі не торкатися риби та не допомагати своїм підопічним.

Запевняємо, зосередженості на робочому місці чоловікам забракне. Поки вони будуть розсіювати увагу на глибоке декольте, довгі ногі своїх учениць, а інколи все ж поглядати і на рибу, Мних та Гросицька розвіюватимуть власні стереотипи про склад розуму дівчат з подіуму.

Винагороді, яка чекає на одного з учасників за перемогу у спокусливому конкурсі, позаздрять усі хлопці, адже не кожен день дарує фотосесію в оточенні чарівних моделей і вечірку в лімузині у їхньому товаристві.

Для чергового конкурсу на "Пекельну кухню" завітає шеф-кухар, італієць Стефано Антоніоллі. Він проведе майстер-клас з приготування класичної італійської страви різотто, але з певними тонкощами. На конкурсному змаганні учасники повинні будуть повторити страву за принципом Стефано за обмежений час. Той, хто зробить різотто максимально схожим на те, яке приготує шеф, поїде з Сергієм Гусовським на дегустацію вишуканих сортів вина.

Цей день стане для учасників найнасиченішим за кількістю кулінарних іспитів. На черговому конкурсі кухарі повинні будуть вразити вибагливих суддів стравою із субпродуктів. Переможець цього змагання отримає в подарунок м'ясорубку.

Неочікувані повороти подій чекають на вечері. Перевтома зіграє злий жарт з учасниками. Проти кого буде налаштована майже вся команда? З якого моменту весь хід роботи на вечері піде шкереберть? Та яким буде вирок Арама Мнацаканова після всіх помилок та млявості в роботі на вечері?

Станьте свідками подробиць "пекельних" подій цієї середи, о 22:15 на каналі 1+1.