Вітвіцька на екрані майже не схожа на себе справжню

Вітвіцька на екрані майже не схожа на себе справжню

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька дивується, коли її впізнають на вулиці.

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька зізналася, що її дуже рідко впізнають на вулиці. Так відбувається тому, що її екранний образ дуже відрізняється від того, якою вона насправді є у житті. Про це Соломія розказала під час онлайну з глядачами, який відбувся на офіційному сайті 1+1.

"Мене не впізнають на вулиці, оскільки я не схожа на екранний образ. Не тому, що я це спеціально роблю! Просто екран збільшує і робить людей старшими. Тому зазвичай на вулиці та ще й без макіяжу мене мало хто впізнає. А коли й упізнають, я сама цьому дивуюся", - чесно відповіла на запитання Вітвіцька.

Ведуча "ТСН. Особливе" розказала, що навіть працівники ДАІ її рідко упізнають, тож, на відміну від інших зірок, вона своєю популярністю не користується.

"Тому я зазвичай плачу всі штрафи, ніколи не даю хабарі", - запевнила Соломія.

Несхожість на власний екранний образ ведучій 1+1 подобається. Вітвіцька говорить, що так їй набагато комфортніше.

"Мені подобається те, що я відрізняюся від екранного образу і те, що мене складно впізнати. Мені від цього комфортніше існувати в Києві і взагалі в Україні", - зізналася особлива ведуча.

Нагадаємо, ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька відповідала на питання глядачів в режимі онлайн. Вона розказала про особливості роботи журналіста, про те, як стала ведучою "ТСН. Особливе", відкрила плани на літо і навіть розкрила деякі таємниці особистого життя. Відео онлайну дивіться тут.