Вітвіцька вийде заміж у мереживній сукні

Вітвіцька вийде заміж у мереживній сукні

Особливе весілля відбудеться у листопаді.

Поделиться:

Ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька вийде заміж у ексклюзивній мереживній сукні. Особливе весілля відбудеться в листопаді, розказала ведуча в інтерв'ю журналу Viva!

"Сукню з французського мережива для мене створює дизайнер Анастасія Іванова. Ще за півроку до запланованих подій Анастасія запропонувала мені ескіз весільної сукні, від якої я просто в захваті", - розказує Вітвіцька.

Костюм Влада, нареченого Соломії, буде темного кольору.

"Про костюм Влада ми ще не думали, тому що з цим завжди простіше. Напевно, він буде темного кольору, оскільки наше весілля відбудеться у листопаді", - зізнається ведуча "ТСН. Особливе".

Та хоч з датами все зрозуміло, Соломія передчуває, що знайти час для святкування буде не так уже й просто.

"Щоп'ятниці о 17:10 закінчується програма "ТСН. Особливе" на 1+1, - пояснює телезірка. - Потім я записую рубрику для ранкового блоку "Сніданку", а по суботах у прямому ефірі планується програма "Вишка", яку я буду вести разом з Андрієм Доманським. Вільною залишається хіба що неділя, але рано в понеділок знову ефір. У мене навіть повної доби немає, щоб відзначити весілля".

Нагадаємо, наречений Соломії Вітвіцької - режисер, займається зйомками реклами і музичних кліпів. Пропозицію Соломії він робив тричі. Познайомилася пара у Києві під час гри в квест.