Вітвіцька з'явиться в ефірі ТСН у нових образах від донецького дизайнера, яка переїхала до Києва

Вітвіцька з'явиться в ефірі ТСН у нових образах від донецького дизайнера, яка переїхала до Києва

Cьогодні, о 16:45, Соломія вперше з'явиться у сукні від українського дизайнера Ксенії Господінової в ефірі новин ТСН.

Поделиться:

Cьогодні о 16:45 Соломія Вітвіцька вперше з'явиться в ефірі ТСН у сукні від українського дизайнера Ксенії Господінової

"Дизайнер Ксенія півроку тому була змушена переїхати з Донецька, де вже певний час успішно працювала, до Києва і розпочати свою справу з нуля. Але саме завдяки своєму таланту, усмішці та оптимізму - я впевнена, що у неї все вийде! Майстриня розпочала свою роботу саме з патріотичної колекції, у сукнях котрої ми з Мариною Леончук представляли жовто-блакитну колекцію прикрас ювелірного бренду ZARINA. І саме тоді виникла ідея співпрацювати тісніше. Війна на сході наклала свій відбиток і на життя Ксені, і на моє, тож ми розуміємо одна одну. ТСН.Особливе більше не виходять в ефір наразі, і я веду спец. випуски новин ТСН о 16:45. Відповідно і стиль у студії інший. Перші два образи від Ксені ви побачите вже у ці два останні дні ефіру 2014 року 25 та 26 грудня", -  розповідає Соломія.

Столиця надихнула Ксенію та дала віру у свої сили, і щоб не бути в осторонь - вона прийняла рішення працювати над патріотичною колекцією. 

"Мені важливо було дати приклад іншим - не варто боятися своєї позиції, разом ми обов'язково переможемо!  Я завжди дивилася "плюси" і, звичайно,  випуски новин із Соломією. До речі, образи Солі та її справжня українська краса не раз надихали мене в своєму творчому пошуку. Правда, опинившись в новому місті, без друзів і знайомих, я могла тільки мріяти, що одного разу Соломія одягне сукню з моєї колекції. Але мріям судилося збуватися!" - розповідає Ксенія.

До речі, дизайнерка познайомилася з Соломією у соцмережі. Вона була приємно вражена, що ведуча настільки відкрита і привітна.

"Я ризикнула запропонувати свої ескізи стилістам каналу "1+1" і вони відібрали декілька образів. Тепер у мене є безцінний досвід роботи на високому рівні зі справжніми професіоналами, а це вкрай необхідно молодим дизайнерам! Я щиро вдячна", - ділиться враженнями Ксенія.