Вокальні бої "один на один" шоу "Голос країни. Нова історія" перейшли екватор

Вокальні бої "один на один" шоу "Голос країни. Нова історія" перейшли екватор

Вчора, 26 лютого, в ефірі каналу 1+1 відбувся другий епізод вокальних боїв "Один на один" шоу "Голос країни. Нова історія". Частка ефіру за цільовою аудиторією каналу становила 22% (18-54, вся Україна).

Поделиться:

Вчора, 26 лютого, в ефірі каналу 1+1 відбувся другий епізод вокальних боїв "Один на один" шоу "Голос країни. Нова історія". Частка ефіру за цільовою аудиторією каналу становила 22% (18-54, вся Україна).

Чотири зіркові тренери з допомогою своїх дрім-тім знову обирали кращих з кращих вокалістів. Діана Арбєніна, Олександр Пономарьов, Валерія та Олег Скрипка формували з вокалістів своїх команд пари, кожна з яких на музичному рингу спільно виконала пісню. Після виступу тренер вирішував, хто продовжить участь у шоу "Голос країни. Нова історія". Після другого епізоду "Один на один" в шоу залишилися 40 вокалістів.

Першими на музичний ринг вишли учасники команди Олександра Пономарьова. Для Віталія Шведчикова та Аскара Задираки тренер обрав пісню з кінофільму "Три мушкетери" - "A la guerre comme a la guerre". На думку Олександра, між конкурсантами на музичному ринзі мала розгорнутися справжня вокальна дуель. Колишній спецназівець Віталій вже на репетиціях поводився як переможець, в той час як Аскар не зовсім вдало виконував композицію. Але на музичному ринзі все вийшло навпаки. Зірковим тренерам сподобався виступ чоловічого дуету. Олександр Пономарьов віддав свій голос Аскару Задираці,він продовжує участь у шоу.

Другою парою з команди Пономарьова стали Діона та Галина Безрук. Для вокального поєдинку на музичному ринзі їм дістався хіт гурту The Beatles "Сan't buy me love". На репетиції тренер давав поради тільки Діоні, а виконання Галини не викликало в нього питань. Обидві дівчини вважали себе переможницями. Виявилося, що у день вокального поєдинку Діона святкувала свій день народження. До останнього моменту було невідомо, чи подарує Олександр Пономарьов їй перемогу. Всім зірковим тренерам сподобався яскравий та запальний виступ вокалісток, вони одностайно підтримали Галину, адже вона, на їх думку, співала краще. Олександр Пономарьов керувався лише правилами і тому не подарував Діоні перемогу, а надав право продовжувати участь у шоу Безрук.

Діана Арбєніна спрямувала на музичний ринг кращих, на думку Костянтина Меладзе, вокалістів своєї команди - Павла Табакова та Алісу Петрик. Це мав бути вокальний бій титанів. Для спільного виконання на музичному ринзі вони отримали пісню Елтона Джона "Belive". Зірковий тренер розповіла, що цей дует вона побачила у сні. За рішенням тренера, у шоу залишився Павло.

Супротивниками наступного учасника двобою з команди Діани - Дмитра Селянського - стали одразу два вокалісти. Єдиний дует проекту - Михайло Бусін та Юрій Гаюр - мали вийти на ринг проти Дмитра. Діана Арбєніна обрала для цього вокального поєдинку пісню Леоніда Агутіна та Володимира Преснякова "Аэропорты". Дмитро не був дуже задоволений вибором композиції, але Чулпан Хаматова порадила йому змінити своє ставлення. Після виступу на музичному ринзі зіркові тренери подякували вокалістам за блискуче виконання і високо оцінили потужний голос Селянського. Діана Арбєніна вирішила, що він має продовжувати участь у шоу.

Валерія знайшла заміну студенту-медику Мофі Араромі, який за релігійними переконаннями відмовився від участі у шоу. Вакантне місце у команді тренера зайняв соліст Маріїнського театру Денис Федоренко, якого на сліпих прослуховуваннях не обрали тренери. У наступному епізоді ми побачимо хто змагатиметься з Денисом у вокальному двобої.

26 лютого першими "дуелянтами" із команди Валерії стали екстравагантний Ярослав Радіоненко, який володіє рідкісним голосом – тенор-альтіно, та Ангеліна Моняк, яку у своїх командах бажали бачити всі зіркові тренери. Для спільного виконання їм дісталася арія "Habanera" з легендарної опери Бізе "Кармен". Під час репетиції Ангеліна співала всю композицію сама, а Ярослав вокально себе ніяк не проявляв. Його нерішучість розлютила Йосипа Пригожина з дрім-тіму Валерії. Виступ пари на музичному ринзі зіркові тренери коментували по-різному: Олег Скрипка віддав свій голос Ангеліні, Діана підтримала Ярослава, Олександр Пономарьов порадив обом учасникам більше займатися вокалом із викладачем та підтримав Моняк. Валерії було не легко зробити вибір, але врешті вона залишила в шоу Ангеліну.

Наступною парою суперників могли стати Тетяна Ширко та Іван Березовський – вокалісти із команди Валерії, які закохані одне в одного. Проте тренер вирішила не грати на почуттях закоханих і обрала для Тетяни суперницею Анну Донцову. Дівчатам дісталася пісня Юлії Савічевої "Прости за любовь". Перед рингом Анна сперечалася з Валерію і вимагала особливого ставлення до себе. Дівчата дуже гарно виконали композицію і отримали позитивні оцінки всіх зіркових тренерів. Валерія не могла надати перевагу жодній з конкурсанток і скористалася тайм-аутом для поради з музичним продюсером шоу Костянтином Меладзе. Він назвав вокалісток рівноцінними і порадив зірковому тренеру звернути увагу на помилки учасниць. На його думку, Тетяна мала їх менше. Валерія зробила так, як порадив Костянтин і Ширко продовжуватиме участь у шоу.

Олег Скрипка спрямував на музичний ринг Валентина Мантю та Василя Жадана. Для дуету тренер обрав циганську пісню Ради "NanaTohe" з кінофільму "Табор уходит в небо". Вокалісти були не задоволені тим, що їм довелося стати суперниками. Вони вирішили не змагатися, а влаштувати феєричний циганський виступ. Ані Лорак з дрім-тіму Олега порадила Валентину приділити більше уваги рухам на сцені. Впевненості у перемозі Василю придавав багатий сценічний досвід. Їх виступ буквально підняв глядачів, змусив рухатись весь зал і навіть зіркових тренерів. Коучі подякували вокалістам за яскравий номер. Олег Скрипка залишив у своїй команді Василя Жадана.

Другою парою з його команди стали Ілларія та Анна Семещенко. Олег розповів, що для нього особисто це мав бути найдраматичніший вокальний поєдинок, оскільки обидві конкурсантки володіють сильними голосами та гарно вміють передавати енергетику на сцені. Для їх спільного виконання тренер обрав пісню італійського гурту Matia Bazar – "Vacanze romane". Анна дуже нервувала на репетиціях, через те, що її суперниця була для неї взірцем музичного смаку та володіння голосом. На ринзі вокалістки дуже гарно виконали композицію. Зіркові тренери подякували їм за блискучий номер і одноголосно підтримали Ілларію. В Олега Скрипки від виступу дівчат з'явилися сльози на очах. Він прийняв рішення на користь Ілларії.

В командах залишилося 40 вокалістів, а у прямі ефіри шоу потраплять лише 24. Попереду ще два епізоди "один на один", в останньому з яких учасників очікує етап "на виліт". Зіркові тренери зі своїх команд оберуть двох конкурсантів, які на вокальних боях проявили себе найслабше і нададуть їм шанс продемонструвати свої голосові дані ще раз. Кращі отримають можливість продовжувати боротьбу за головний приз.

Нагадаємо, головний приз шоу "Голос країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group

Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:12!