Володимир Стукотін добровільно пішов з "Пекельної кухні"

Володимир Стукотін добровільно пішов з "Пекельної кухні"

Перед черговою вечерею в учасників синьої команди був бойовий настрій.

Поделиться:

Перед черговою вечерею в учасників синьої команди був бойовий настрій. "Думаю, ми нарешті маємо взяти реванш, - розмірковував Олександр Цой. - Минула вечеря нам вдалася, ми закінчили швидше за дівчат на 20 хвилин, але чомусь програли. Цього разу все буде інакше". Втім, сподівання Цоя не втілилися у життя, і червона команда виграла третю вечерю поспіль.

"Наш секрет, мабуть, у тому, що ми нарешті зрозуміли, що таке командний дух, та як його виховати на кухні, - говорить лідер червоної команди Олена Жаботинська. - Всі зібралися, свої переживання, якщо вони в когось були, тримали у собі, і бажання перемоги перевершило всі нерви. Нам було дуже соромно, що ми нібито можемо добре працювати, але нам заважають емоції. Тому самі собі пообіцяли, що зробимо все так, як треба, а себе підводити не можна!". Дівчина не заперечує той факт, що проблеми у деяких учасниць ще є, а тому вся команда працює над викоріненням власних недоліків.

"Тепер наш девіз: "Менше емоцій та метушні, більше справ та кулінарних шедеврів!". На початку кожної вечері всі розгублені, проте через кілька хвилин кожен кухар знаходить собі місце на зручному для себе процесі, і робота починає кипіти, - продовжує Жаботинська. - Якби ми програли цього разу, важко було б виділити найслабшу дівчину. Мене всі приємно вразили: і Маша, і Тоня – вони тихенькі мишки, але працювали з усіма на рівних і показали гарні результати. Головне, що ми спілкуємося між собою. А те, що Жером під кінець вечері почав співати пісні від щастя, для нас було найбільшою похвалою".

На відміну від дівчат, хлопці нібито й розмовляють між собою, але один одного не чують. Так, наприклад, Георгій Хучуа номінував Сашу Цоя за невміння працювати у команді, хоча останній запевняє: в колективі його ігнорують. "На вечері була ситуація, коли я ставив колегам питання, але мені ніхто не відповідав, бо всі займалися своєю роботою. Хіба це командна гра? – обурюється Олександр. - Звісно, коли я концентруюся на якійсь страві, то теж не посміхаюся іншим і не теревеню з ними. Проте коли до мене звертаються по роботі, завжди можу відволіктися. Крім того, я очікував, що потраплю до номінації. Ми всі сюди прийшли з якоюсь метою, і зрозуміло, що на певному етапі кожен пройде і через номінацію, і через виліт з проекту. Я хочу піти з "Пекельної кухні" з позитивними емоціями, а яким я буду – третім чи десятим, для мене немає різниці". І справді, третім з шоу Цой не пішов, адже це за нього зробив Володимир Стукотін.

"Я добровільно відмовився від участі у проекті, бо відчув, що не зможу вже далі йти, - говорить нині екс-учасник шоу. - Можливо, втомився, та й набридло трохи працювати в такому ритмі. В принципі, я б витримав будь-які навантаження, але було відчуття, що я не у своїй тарілці. Це, в першу чергу, пов'язано з тим, що я так і не знайшов спільної мови з іншими хлопцями. Навряд чи ми спілкувалися б за межами "Пекельної кухні", адже ми зовсім різні люди. Проте я не шкодую, що потрапив сюди: я встиг дечому навчитися, подивитися на інших та показати себе, і все було просто супер!". Тепер Стукотін повернеться на свою роботу і працюватиме над створенням мережі закладів, в яких люди могли б скуштувати їжу без теплової обробки.

На проекті ж боротьба продовжується, і в синій команді гостро стоїть питання лідерства. Раніше на цю позицію претендував Олександр Янковський, проте зараз він впевнений, що деякі його колеги не роблять на кухні нічого корисного. "Один у полі не воїн, і четверо – також. Тому виходить так, що хтось працює, а хтось ходить по кухні, - говорить кухар. - Дмитро, Гія, я, мабуть, і Саша Цой – це ті люди, які справді щось роблять. Загалом, ми йшли без збоїв, але різотто, яке готував Попов, нас відкинуло назад, завдяки чому дівчата й виграли". У Дмитра на рахунок чергової поразки синьої кухні інша думка.

"Нас відбирали на цей проект як особистостей, але на даний момент ми припинили ними бути. Всі злилися в одну масу з досить низьким професійним рівнем. Нам не вистачає впевненості у собі, щоб зібратися і показати свою майстерність", - запевняє Попов. І тільки Георгій Хучуа вже бачить майбутнє, в якому лідером синьої команди стане саме він. "Шефу симпатичний Саша Янковський, проте його мало цікавлять прогалини інших – це не лідерська позиція, - вважає Гія. - Рано чи пізно я очолю нашу команду: ще кілька програшів, і це прийде само собою. Та я не чекаю наших нових поразок, ні! Просто лідерство – це набагато складніше, ніж просто стояти і готувати".

Хто виявиться настільки хоробрим, щоб взяти на себе відповідальність за програші та перемоги синьої команди? Дізнаємося у найближчих випусках "Пекельної кухні"!