Все одно ти будеш мій – найбільш рейтинговий художній телепродукт вихідного дня

Все одно ти будеш мій – найбільш рейтинговий художній телепродукт вихідного дня

Прем'єра 4-серійної мелодрами "Все одно ти будеш мій", яка відбулася 6 грудня о 21:00 на каналі 1+1, продемонструвала високі показники телеперегляду, ставши найбільш рейтинговим художнім телепродуктом вихідного дня на українськ

Поделиться:

Прем'єра 4-серійної мелодрами "Все одно ти будеш мій", яка відбулася 6 грудня о 21:00 на каналі 1+1, продемонструвала високі показники телеперегляду, ставши найбільш рейтинговим художнім телепродуктом вихідного дня на українському ТБ з початку осіннього сезону.

За аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг продукту склав 5.7%, частка - 19.8%, а загальна аудиторія (4+, Україна) перевищила 8 млн. Картина стала лідером слоту, помітно випередивши конкурентів. Можна вітати команду, яка створювала серіал.

Мелодрама "Все одно ти будеш мій"  – це продукт виробництва "1+1 Продакшн", знятий українською командою за участю українських акторів.

Генеральний продюсер "1+1 Продакшн" Вікторія Лєзіна зазначає:

"Все одно ти будеш мій – це перший досвід для 1+1 Продакшн виробництва мелодрами на замовлення телеканалу 1+1. Такий успішний старт вселяє у нас впевненість у своїх силах і надихає на нові результати. Ринок отримав нового сильного виробника українських серіалів".

"Драматичні фільми - важливий напрямок для 1+1, і вся наша команда вболіває за кожен з них. Ми дуже раді, що перший такий проект власного виробництва знайшов свого глядача і витримав конкуренцію в оточенні дуже гідних суперників", – вважає головний продюсер фільмів і серіалів каналу "1+1" Олена Васильєва.

Нагадаємо, у центрі сюжету – любовний трикутник: уклавши з друзями парі, представник "золотої молоді" Микита спокушає студентку-відмінницю Альону. Після довгих залицянь дівчина звертає на нього увагу і вірить у щирість його почуттів. У той же час в Альону закоханий бідний студент Михайло, який вважає себе недостойним її уваги. Незабаром Микита кидає Альону, і тепер вона наполегливо працює над собою, щоб довести, що гідна бути поруч з ним. Роман, який починався з дурного жарту, перетворився в історію довжиною в життя.

Зазначимо, що саундтрек до мелодрами – однойменну пісню – виконала фіналістка "Голосу країни-5" Катерина Рибак, а музику написав музичний продюсер проекту Руслан Квінта.

У ролях: Валерія Ходос, Олександр Попов, Данило Мірешкін, Станіслав Боклан, Олена Стефанська, Віталій Овчаров, Володимир Міненко, Алла Мартинюк.