Лідія Таран про підготовку до нового сезону: "Ми віримо, що своєю роботою допомагаємо українцям"

Лідія Таран про підготовку до нового сезону:  "Ми віримо, що своєю роботою  допомагаємо українцям"

Вже 19 серпня на телеканалі 1+1 стартує новий сезон. Наші ведучі вийшли з відпусток і готові інформувати вас про останні події

Поделиться:

Вже 19 серпня на телеканалі 1+1 стартує новий сезон. Наші ведучі вийшли з відпусток і готові інформувати вас про останні події. Нещодавно вони зустрілись у студії каналу для зйомок промо нового сезону. Як зізналася Лідія Таран на своїй сторінці у Facebook,  зазвичай, коли вони з колегами зустрічаються на спільних зйомках, багато жартують і посміхаються, але на цей раз було по-іншому:

"На цих зйомках було сумно, всі переповідали останні новини в країні, гарячі повідомлення з АТО, історії з військових шпиталів, історії друзів і родичів зі Сходу і Криму, обговорювали чергові ідеї для допомоги нашим невтомним волонтерам... Одна тема для всіх", - розказує ведуча.

Також Лідія повідомила, що ця осінь буде ключовою у сенсі інформаційної відповідальності перед суспільством. І що вони з колегами готові до неї, готові працювати багато і старанно, що їхній обов'язок - чесно висвітлювати такі важкі події, якими ми, на жаль, живемо, вже багато місяців поспіль.

"Ми віримо, що своєю роботою  допомагаємо українцям краще розуміти ситуацію і вчитися захищати себе!" - переконує ведуча.

Тим не менш, Таран налаштована оптимістично. Ведуча згадала, як її донька Василина, повернувшись з відпочинку з Карпат, сказала: "Мама, а я думала, що війна вже закінчилася!". І додала: "Діти найкраще прогнозують. Я вірю, що скоро Перемога буде. Правда переможе!"

А вже сьогодні зустрічайте Лідію Таран о 19:30 у вечірньому випуску ТСН.

Новости по теме