Як герої Одруження наосліп ділили ліжко у шлюбну ніч (ВІДЕО)

Як герої Одруження наосліп ділили ліжко у шлюбну ніч (ВІДЕО)

Учора, 16 грудня, в ефір глядачі "1+1" побачили шостий сезон соціального експерименту "Одруження наосліп"

Поделиться:

Учора, 16 грудня, глядачі "1+1" побачили шостий епізод соціального експерименту "Одруження наосліп". Цього разу його учасниками стали 33-річний вчитель із Іллічівська Андрій та розчарована у чоловіках підприємниця Юлія із Одеси.

Перша зустріч героїв відбулася на мажорній ноті, однак потім ідилія, наче розтанула. Так, допитливу дружину під час першого ж побачення роздратувала холодність і байдужість новоспеченого чоловіка. Мовляв, за кілька годин суджений не поставив жодного питання про її минуле.

"Вона дуже боїться, що все життя з нею будуть чоловіки, які думатимуть про себе, а не про неї", – пояснив психолог Єгор Тополов. А потім разом зі всією країною став свідком того, як Юля з Андрієм ділили ліжко у свою першу шлюбну ніч. Справа в тому, що чоловік мріяв заснути поруч із Юлею. Дружина ж принципово відмовилася засинати з чоловіком.

"На весіллі вона виявила свої зовнішні якості. А в спальні – внутрішні", - без краплі захвату прокоментував наш герой і врешті дозволив дружині бачити сни наодинці.

Виспавшись порізнь, подружжя прокинулося з вкрай неромантичними думками. Певно відчувало, що в подальшому зіштовхнеться з побутовими проблемами і неідеальністю характерів одне одного. У перші ж дні спільного проживання під одним дахом Юлія звинуватила Андрія в егоїзмі, обізвала маленькою дівчинкою і заявила, що їй не потрібні слабкі чоловіки. Надто вже часто вона була своїм хлопцям за маму.

"Я не повинна тебе рятувати", - кричала молода дружина. Тоді як 33-річний герой, у якого ніколи не було серйозних стосунків, так розраховував на підтримку своєї половинки.

Аби забути цей конфлікт, Андрій запросив Юлю на велопрогулянку з ночівлею. Дівчина погодилася, хоча вже зовсім скоро пошкодувала. Адже їй знову довелося виборювати окреме місце для сну. Цього разу – в наметі.

"Я біля тебе спати не буду", - не втомлювалася повторювати героїня. І була не проти, щоби Андрій ночував просто неба. Адже справжніх чоловіків не повинен лякати холод.

"Коли він пропонував такий спосіб відпочити, вона могла сказати категоричне ні. Ніхто не примушував її", - пояснював астролог Олексій Котенко. Юлія ж так і не визнала своєї помилки і серед ночі взялася втікати з лісу.

Чи вдалося порозумітися Андрію та Юлі?

Новости по теме