Як для серіалу "Останній москаль" змінювали зовнішність Володимира Горянського (ФОТО)

Як для серіалу "Останній москаль" змінювали зовнішність Володимира Горянського (ФОТО)

Уже 14 квітня о 21:00 на "1+1" стартує файна патріотична комедія "Останній москаль"

Поделиться:

Уже 14 квітня о 21:00 на "1+1" стартує файна патріотична комедія "Останній москаль". Одну з найяскравіших ролей у цьому серіалі – колоритного сільського голови – зіграв улюбленець українців Володимир Горянський. Сьогодні відомий актор завітав до "Сніданку з "1+1" і розповів, завдяки чому його персонаж любитимуть глядачі.

"Ми трохи попрацювали над гримом, бо це й же герой мав бути і віковим, і чарівним, і смішним. Тому мені трохи "підлампічили" вуха, щоби стирчали, наклеїли вуса… А волосся в мене протягом знімання і саме відросло", - сказав Горянський.

Окрім того, актор зізнався: на майданчику завжди панувала весела атмосфера. Ба більше, через постійний сміх у кадрі й поза ним режисерові Семену Горову неодноразово доводилося зупиняти процес зйомок.

Володимир із нетерпінням чекає на прем'єру і радить кожному долучатися до перегляду надзвичайно доброї та іронічної картини.

"Цей серіал дуже вчасний. Народ, який вміє над собою посміятися, – це народ, приречений на хороше майбутнє. Тому, якщо хочете відчути своє майбутнє і подивитися, які ж ми насправді, подивіться серіал. Після цього ви почнете усміхатися ближнім і зрозумієте, що таке українська душа", - запевнив актор.

Більше дізнавайтеся у відео онлайн:

Дивіться файну патріотичну комедію "Останній москаль" із 14 квітня о 21:00 на "1+1".

Більше про серіал дивись тут moskal.1plus1.ua