Як Юрій Горбунов постарів заради "Останнього москаля"

Як Юрій Горбунов постарів заради "Останнього москаля"

Сьогодні о 21:00 вся країна познайомиться з останнім москалем і його колоритним дядьком – гуцулом, якого майстерного зіграв наш Юрій Горбунов

Поделиться:

Сьогодні о 21:00 вся країна познайомиться з останнім москалем і його колоритним дядьком – гуцулом, якого майстерного зіграв наш Юрій Горбунов. Про курйози під час знімань файної патріотичної комедії улюбленець глядачів розповів "Сніданку з "1+1". Так, з'ясувалося, що для ролі московського родича відомому телеведучому довелося постаріти.

"Під час усього знімання я постійно носив щетину, а це для мене важко, воно ж чухається, незручно… Словом, мене постійно зістарювали. А ще треба було ходити з брудними руками й нігтями. І так два з половиною місяці!" - сказав Горбунов.

Окрім того, Юрій згадав, як із одного дублю зняли епізод, де він спирається на дерево і падає разом із ним.

"Ми знайшли старе трухле дерево. Режисер Семен Горов сказав: "Ти підійдеш, зіпрешся, а воно, як впаде, так і впаде. А звалилося не тільки воно, а і я. По-справжньому (сміється). Всі реготіли навколо страшенно і дуже довго. Я й не одразу встав. Тож у нас нічого не награно, без каскадерів. Було дуже смішно", - розповів актор і пообіцяв, що весело буде й глядачам.

Нагадаємо, прем'єра "Останнього москаля" відбудеться уже сьогодні о 21:00 на "1+1".