Як зірки каналу знімалися у промо до 20-річчя "1+1" (БЕКСТЕЙДЖ ВІДЕО)

Як зірки каналу знімалися у промо до 20-річчя "1+1" (БЕКСТЕЙДЖ ВІДЕО)

Із нагоди 20-річчя дружби "1+1" з глядачами каналу, у телеефірі стартувало душевне промо  

Поделиться:

Із нагоди 20-річчя дружби "1+1" з глядачами каналу в телеефірі стартувало душевне промо.

У його зйомках взяли участь улюблені мільйонами актори і ведучі. За сюжетом дядько Іван з Великих Вуйків у виконанні Юрія Горбунова по черзі відвідує своїх друзів: зазирає на ранкову каву до ведучих "Сніданку з 1+1", приходить до приятелів із ТСН, і навіть встигає там нашкодити. Але ж справжні друзі пробачають все! Далі він навідується до Каті Осадчої та учасників шоу "Маленькі гіганти", а потім вирушає до Ольги Фреймут, Дмитра Комарова та Олексія Душки. І зрештою, потрапляє на відзначання ювілею, де на нього вже чекають актори студії "Квартал-95". Під прицілом камер відомі гумористи вивозять величезний торт, який сяє святковими вогнями.

"Я довго шукав, де, власне, відбувається святкування. І знайшов" - пояснив Юрій Горбунов.

Цим стильним відео творці хотіли продемонструвати, що за 20 років телеканал став частиною життя українців і побував у кожній домівці. До речі, герої ролику зізналися, що на зйомках унікального промо було надзвичайно весело і по-домашньому.

"Цього разу така особлива сімейна атмосфера. Мені страшенно сподобалося!" - поділилася враженнями Алла Мазур. А ведучий  ранкового шоу Руслан Сенічкін наголосив, що "1+1" кожен з них може назвати канал своєю домівкою.

Яскраве відео з-за лаштунків зйомок ювілейного промо дивіться просто зараз онлайн: