Зірковий дайджест: Як відомі невістки і свекрухи знаходили спільну мову (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Як відомі невістки і свекрухи знаходили спільну мову (ВІДЕО)

Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

Зазвичай мамі чоловіка й невістці порозумітися важко. Не дарма кажуть, що любов до свекрухи вимірюється відстанню: чим далі мама чоловіка живе, тим тепліші стосунки. Проблеми у зіркових невісток такі самі, як і у звичайних дівчат.

У 2012-му Голлівуд зітхнув з полегшенням: нарешті Анджеліна Джолі і Бред Піт одружилися. На прем'єру нового фільму красуня прийшла зі свекрухою –Джейн. Тривалий час мама Бреда до родини Джолі не приймала, адже дуже любила його колишню дружину – Дженніфер Еністон. Спочатку забороняла сину розлучатися. Але, коли у неї з'явилися онуки, розтанула.

До супермаркету та навіть на відпочинок Міла Куніс бере із собою маму Ештона Качера. Дружити вони почали задовго до весілля. Даяні дівчина сина сподобалася з першого погляду. Нещодавно молоде подружжя зробило мамі подарунок – повністю перебудувало будинок, у якому актор провів дитинство.

Її величність Єлизавета II  - найвідоміша свекруха у світі і, мабуть, найсуворіша. Саме вона порадила своєму синові Чарльзу одружитися на Діані, адже бачила у ній потенціал майбутньої королеви. Стосунки у невістки та свекрухи були не з простих. Сучасники стверджують, що Діану вона любила, хоча й ніколи цього не показувала.

Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".