Як змінилося життя учасників першого сезону Голос. Діти

Як змінилося життя учасників першого сезону Голос. Діти

Вокальне шоу "Голос. Діти" змінює долі учасників

Поделиться:

Вокальне шоу "Голос. Діти" змінює долі учасників - і не тільки тих, хто переміг чи потрапив до фіналу. Це доводять юні таланти, що брали участь у першому сезоні проекту: деякі з них стали володарями престижних музичних нагород, окремі ж навіть можуть похвалитися першими професійними відеокліпами.

Сцена проекту "Голос. Діти" заряджає впевненістю та бажанням перемагати! Незалежно від команди, до якої потрапили юні вокалісти першого дитячого "Голосу", і того, наскільки довго вони протримались у шоу. Так, Вікторія Литвинчук, що підкорила серце Світлани Лободи на етапі сліпих прослуховувань виконанням пісні "Sorry seems to be the hardest word" та виборола місце в фіналі, досі вдячна долі за наданий шанс.

"Ми дуже потоваришували зі Світланою, постійно підтримуємо зв'язок, спілкуємося, вона й після шоу для багатьох залишається тренером по життю. Саме завдяки їй я вмію те, що вмію", - каже Віка.

Наразі Вікторія Литвинчук виступає на сцені з симфонічним рок-оркестром та не планує зупинятися на досягнутому.

А ось улюбленець дівчат, що зібрав найбільший фан-клуб за минулий проект, Нікіта Кіосе з команди Тіни Кароль – отримав премію "Young Star Awards 2013" за кращий кліп року. Престижне визнання здобуло його дебютне відео на пісню "Там, де ти". Нікіта на шоу не переміг, однак під час участі у ньому отримав багато надважливих професійних порад.

 "Думаю, що проект закінчився для мене дуже вдало, тому що я дійшов до фіналу, а це дуже гідно. – Зізнався співак. - Я вважаю, що "Голос. Діти" - це певний старт у велике і щасливе творче майбутнє".

Також минулого року Нікіта Кіосе став студентом театрального коледжу курсу Олега Табакова та переможцем одного з музичних реаліті-шоу.

Надзвичайно вдячна проекту та зокрема своєму зірковому тренеру співачка Марія Кондратенко. На відборах наосліп у першому сезоні "Голос. Діти" вразила Олега Скрипку виконанням пісні Едіт Піаф, а згодом дійшла й до самого фіналу. А вже після проекту Марія виступила на французько-українському фестивалі "Монмартр на Андріївському узвозі", а у 2014 році навіть заспівала разом із своїм колишнім зірковим тренером.

"Завдяки участі у проекті я набула безцінного досвіду виступів на великій сцені, гадаю, у мене, з'явилось більше впевненості у собі під час виконання пісень", - вважає Марія Кондратенко.

Ця впевненість допомогла Марії отримала гран-прі у міжнародному телевізійному конкурсі вокалістів, де вона познайомилася з відомим продюсером Юрієм Фальосою. На його студії співачка згодом записала пісню "Подари мне", на яку було відзнято відеокліп .

Інший підопічний Олега Скрипки – маленький Елвіс Преслі Андрій Бойко та фіналіст першого дитячого "Голосу" - теж зарядився на шоу надзвичайним позитивом та вірою у власні сили. 2014-го року хлопець виборов гран-прі на "Дитячій новій хвилі". За рік до того перемога вислизнула з його рук.

"Я дуже щасливий, що нарешті зможу представити нашу країну на такому масштабному конкурсі. Торік я дійшов до півфіналу, але, на жаль, у фінал так і не пройшов", - зізнавався Андрій.

А от екс-підопічна Тіни Кароль Софія Тарасова може похвалитися і успішною участю у музичних конкурсах, і творчими здобутками. Юна співачка, що розвернула до себе крісло зіркового тренера потужним виконанням пісні Джастіна Бібера "Baby", але не потрапила навіть до фіналу, посіла друге місце на "Дитячому Євробаченні-2013", а згодом вже презентувала відеокліп на пісню, з якою там виступала. Режисером роботи став відомий кліпмейкер України – Семен Горов.

Та найбільші зміни трапилися, звичайно ж, у житті переможниці першого сезону Ані Ткач, що наразі вчиться у Музичній академії Лос-Анджелеса та неабияк дивує закордонних продюсерів своїми талантами. Не зупиняються у творчих спробах і ті, хто не розвернув до себе жодного крісла ще під час першого сезону "Голос. Діти". Одним з таких став Ромчик Сасанчин, який буквально закохав у себе глядачів "1+1". Протягом року він брав участь у багатьох музичних фестивалях та навіть отримав запрошення до одного з престижних закладів музичної освіти. Цього року Ромчик повернувся на проект, щоб знову спробувати свої сили.

Дивіться перший епізод вокального шоу "Голос. Діти-2" вже 25 січня о 21:00!