Які актори "Величного століття" у реальному житті

Які актори "Величного століття" у реальному житті

Зірки знімалися у телеісторії по 16 годин на добу та, попри це, знаходили час фотографуватися для глянців, відвідувати світські заходи і бачитися з друзями.

Поделиться:

Актори "Величного століття" у Туреччині майже національні герої.

Зірки знімалися у популярній телеісторії по 16 годин на добу та, попри це, знаходили час спілкуватися з журналістами, фотографуватися для глянців, відвідувати світські заходи і бачитися з друзями.

Акторів поза зйомками "Роксолани" і до участі в серіалі, показали журналісти smi2.mirtesen.ru.  

 

Нур Феттахоглу (Махідевран) і Сельма Ергеч (Хатідже) у реальному житті надають перевагу значно простішому вбранню, ніж їхні серіальні героїні. До зйомок у "Величному столітті" ці дві акторки, які, до речі, давно товаришують, нерідко знімались для журналів.

 

 

Цікаво, що ці яскраві брюнетки, які в серіалі так багато страждають від рук рудої бестії Гюррем, в житті теж приміряли мідний колір волосся.

 

Тут мешканок палацу Султана справді не впізнати

Бурак Озчивіт, який втілив на екрані відважного, але сумного Балібея, теж неодноразово вдавався до експериментів із зовнішністю. 

 

Із довгим волоссям і без яничарських вусів Бурак - інша людина</em></p> <p>Зараз бюджети рекламних роликів, де могли би засвітитися актори серіалу, збільшилися в рази.<strong> Бурак Озчивіт</strong> просуває шампунь, <strong>Окан Ялабик (Ібрагім-паша)</strong> - рекламує чоловічий одяг, а <strong>Халіт Ергенч (султан Сулейман)</strong> - знявся в рекламі парфумів, випущених донькою президента Узбекистану.</p> <p>Тепер у мережі за запитом  

 

Звичайно, не можна не згадати Небахат Чехре, яка грає матір Сулеймана Валіде. Зірці уже за 70, але вона досі одна з найкрасивіших жінок Туреччини. Актриса двічі була заміжня, і обидва рази її шлюби руйнувалися через занадто великий попит на акторку в кіно. Дітей у Небахат немає, тому вона вдячна долі за роль матері Сулеймана, Хатідже і Бейхан в серіалі "Величне століття"

Років 40 тому, вигравши титул "Міс Туреччина", Небахат Чехре була такою:

 

Проте і зараз Небахат Чехре

 

Як і колеги за серіалом, вона багато знімається в рекламі (переважно антивікових засобів). Але й елітна нерухомість не проти попрацювати з екс-міс Туреччиною.

 

Дивіться "Величне століття. Вирішальна битва" із понеділка по п'ятницю о 17.10 на "1+1".

Новости по теме