Які мандрівки та творчі звершення чекають на вас у 2016 році

Які мандрівки та творчі звершення чекають на вас у 2016 році

Олексій Котенко – експерт проекту 1+1 "Одруження наосліп", а також один із найвідоміших та найавторитетніших астрологів України, – ексклюзивно сайту 1+1 розповів, кому очікувати на творчий успіх та незабутні по

Поделиться:

Олексій Котенко – експерт проекту 1+1 "Одруження наосліп", а також один із найвідоміших та найавторитетніших астрологів України, – ексклюзивно сайту 1+1 розповів, кому очікувати на творчий успіх та незабутні подорожі.

Овен: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Якщо є творчі плани, то краще їх сформулювати вже у січні, майже за новорічним столом. Щодо реалізації – з цим теж не потрібно затримуватися. Варто приступити до реалізації у перший декаді 2016, вже в лютому, березні. Надалі всі творчі здобутки підуть на спад. Зірки "натякають", що в середині весни муза відвідуватиме вас, але не так часто, як раніше. Натхнення вистачить лише на те, щоб завершити справи, розпочаті в лютому. Тут без нарікань, бо це теж не так погано, як здається на перший погляд. Тим паче, наступна хвиля ентузіазму докотиться до вас вже з першою літньою спекою. Вас буде надихати все, до чого звернеться погляд: люди, природа (особливо – море), а також улюблені розумні книжки. Що стосується подорожей, вони цього року будуть, але не очікуйте чогось занадто пам'ятного та яскравого. 2016 рік буде спокійним у цьому плані. Такий відпочинок зазвичай називають "сімейним", але його неможливо назвати поганим. На листопад не плануйте автомобільні подорожі, краще обирайте літак або потяг.

Телець: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Перша половина 2016 року буде багата на різні подорожі. Можна сміливо заявити: не ховайте у далекий кут улюблений чемодан, він вам знадобиться ще кільканадцять разів. Такі обставини змусять вас стрибати до стелі – кожний раз, коли знову вирушите до митниці, щоб перетнути кордон. Є одна важлива порада щодо старих мрій та нових можливостей: якщо є цілком конкретні побажання з приводу того, куди поїхати, краще озвучити їх ще зимою. А ще краще – забронюйте квитки та готель в січні-лютому. Є вказівки на те, що й у квітні вам доведеться пакувати валізи, але в цей раз мандрівка не буде залежати від вас. Так, ви обожнюєте приймати безпосередню участь у найголовніших подіях життя, але іноді другорядна роль може принести більше щастя. В цей раз вам доведеться допомогти другій половинці в проходженні задуманих маршрутів. І це прекрасно! Дивитися з любов'ю, як здійснюється мрія коханою людини… що може бути краще?

Близнюки: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: У вас буде дуже щасливий рік у професійному аспекті, це означає, що думки про творчість та подорожі відійдуть на задній план. Хочеться наголосити, це зовсім не значить, що у 2016 році взагалі буде погано з мандрівками та творчістю… Час буде, але тільки на вихідних. Це не погано, бо рішення працювати буде за вами. Звісно, розумні люди на свій вибір не ображаються, тому постарайтесь вирішувати ділові справи з посмішкою, а також все ж таки знайдіть час на коротенькі "зупинки".  Цього року вам трохи не до великих подорожей, але міні-відпустки підуть лише на користь. Що стосується творчості, в цій сфері нічого нового не очікується. Ви тільки накопичуєте дарунки з творчим підтекстом, бо ще не прийшов час малювати, вивчати вірші та інше. Але ж є вказівки на те, що в 2016 році ви знайдете час на ще одну свою улюблену справу – облаштування власного гніздечка, ремонт, покупка меблів та декоративних прикрас. Це затишне хобі дуже сподобається вашому партнеру. Віддавайтеся новій пристрасті до кінця, в лютому, а також восени.

Рак: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Будуть лише позитивні зворушення, тому налаштовуйтесь на яскравий рік і події, від яких буде захоплювати подих. Окрім того, ваші творчі ідеї знайдуть відгук у серцях рідних. Якщо раніше ви мали суперечки з сестрою чи братом, то в 2016 вам буде цікаво разом, з'являться спільні теми та справи – приділіть увагу цьому у вересні, травні чи червні. Від цього будуть сильно радіти батьки. А підтримка близьких вам дуже-дуже потрібна у 2016 році. Вже в липні зірки обіцяють вам відповідальний публічний виступ. Можливо, ви будете приймати участь у театральній виставі, чи у вільному читанні.  Заздалегідь готуйтеся морально та шукайте своє неперевершене джерело натхнення! Що стосується подорожей, то на це домашній бюджет буде неабияк "з'їдений". Але не починайте засмучуватися на рахунок  відпусток, бо 2016 принесе вам декілька незабутніх відряджень.   

Лев: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: 2016 рік не буде бідним на царські враження. Приблизно у липні зірки прогнозують чарівну подорож, з пригодами, яскравими емоціями та гучними обіцянками. Ви давно мріяли про відпустку, яка могла би потрапити на сторінки роману… Ось вона – насолоджуйтесь чарівними хвилинами. Можливо, саме про них будуть складати легенди. Є ще одна цікава особливість. Чим далі ви вирішите рухатися, тим буде краще для вас. Що стосується музи Натхнення, яка підштовхне вас на творчі здобутки, вона відвідає вас у травні. Щоб правильно зайти в творчу фазу, подбайте про майстерність та професійну обізнаність. Якщо відчуваєте, що вам потрібно пройти якийсь курс навчання, заплануйте його на квітень. Але робіть ставки на те, що, вам, в першу чергу, подобається, а лиш потім приносить гроші.  

Діва: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Рік буде цікавим, якщо вам вдасться побороти свою природню сором'язливість. Ви дуже творча та талановита людина, яка часто любить приховувати свою особливість. В 2016 році у вас все буде гарно… тільки потрібно зважитися і показати свої чудові твори справжнім друзям і вірним партнерам. Саме лютий не буде для вас лютим і дасть багато приводів для хизування. Важливо не пропустити свою чарівну можливість, бо другого шансу може і не бути.  У травні-червні є всі шанси закрити домашні питання, які давно знаходилися "у повітрі". Є вказівки на те, що Діви облаштують власний кабінет, майстерню або приймуть рішення прикрасити квартиру новими картинами. Що стосується подорожей, плануйте їх на червень і на грудень. І мова йде зовсім не про поїздку на дачу. У вас з'явиться шанс відправитися дуже далеко, за океан. Ці зворушливі моменти ви будете згадувати все життя!

Терези: : гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Рік буде дуже різноманітний: вас потягне на професійні та на творчі здобутки. В червні, можливо, саме у Терезів буде шанс потрапити в епіцентр світського життя. Є вказівки й на те, що вам випаде шанс провести велику та модну презентацію  або інший публічний захід. Готуйтесь дуже старанно, бо увага публіки вам забезпечена. Про подорожі зірки замовчують. Мабуть, у цій сфері все без великих змін. Якщо у вас є улюблена країна, буде можливість знову її побачити. І це неможливо назвати нудним, це перетворилося на сімейну традиції, які мудрі люди вміють цінувати. До того ж, повертатися до місця, де ви знаєте і полюбили кожний камінець – в цьому є своя унікальна романтика.

Скорпіон: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: 2016 рік у вас буде під гаслом "робота й тільки робота". Вас настільки захопить цікавий проект, що всі думки про пристрасні подорожі будуть у минулому. Звичайно, одна путівка – це не гріх, особливо, якщо є діти та кохана дружина… вони прагнуть зрозуміти ваш потяг до кар'єрного зросту, але мріють погрітися на сонці, покупатися в морі. Це станеться ближче до липня. Цікаво, що саме цей місяць ознаменується і творчими перемогами. Придивіться, прислухайтесь. Доля та вдача натякають, що можна з успіхом поєднувати справи та родину. Якщо у вас зовсім не має бажання їхати далеко, то вирушайте на дачу до друзів, які давно вас не бачили. Відпочинок, хоча б маленький, піде на користь.   

Стрілець: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Рік почнеться з роботи в офісі та вдома. Є вказівки на те, що лише в травні почнеться зворушення та переосмислення… В одну хвилину прийде рішення, що потрібно більше відпочивати, набиратися вражень від нових мандрівок. В цей раз не чекайте ініціативи від коханої людини. Ви дуже полюбляєте приємні сюрпризи, але в 2016 році самі займіться розробкою маршруту та покупкою квитків. Жінки-стрільці, не виключення, що фінансова відповідальність частково буде на вас. Друга половинка віддячить за це вже в жовтні. Вам знову доведеться пакувати валізи, але це все принесе вашій родині лише щастя. Що стосується творчості, з травня вас буде переслідувати бажання опинитися в центрі уваги. Цікаво, що це бажання буде володіти вашими думками аж до кінця грудня. Мабуть, прийшов час відправитися на курси ораторського мистецтва або акторської майстерності. Ви знаєте, що будь-які примхи потрібно закріпляти суттєвими здібностями.  

Козеріг: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Рік почнеться з активностей, але їх ніхто не зможе назвати творчими. А ось травень обіцяє успішні публічні виступи, цікаві конференції та відрядження. Оточуючі вважають вас сильною людиною, яка вміє та встигає все, але ви знаєте, що всі мають слабкі сторони. Якщо є творчі задатки, які можна розвивати, не обмежуйте себе. Прийшов час удосконалювати корисні здібності. Це стосується не тільки професійних навичок, а й хобі. Ставку зробіть на справи, які допомагають вам відпочивати. Наприклад, малювання, вишивання та інше. Окрім того, є вказівки на те, що у вас вийде отримати перемогу у якомусь конкурсі. Отже, ризикуйте, якщо буде натхнення. Вдача обов'язково вам посміхнеться.

Водолій: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Цей рік запам'ятається незабутніми подорожами. Раніше ви витрачали всі гроші на більш важливі речі (нову квартиру, здоров'я, навчання та інш.), але нарешті відчули потяг до вражень, які можна отримати лише за допомогою нової мандрівки. Найголовніша проблема – куди саме поїхати, але відповідь ви знайдете у лютому, травні, вересні або жовтн       і. Цікаво, що подорож у 2016 році буде не одна. Важлива порада: постарайтесь поєднувати відпочинок з оздоровчими процедурами. Якщо є декілька варіантів, обирайте курорт із спа-зоною та басейном. Потрібно наздоганяти все те, що ви не отримували у 2015 році.

Риби: гороскоп на 2016 рік

Творчість / подорожі: Творчий успіх буде вже зимою, як обіцяють зірки. І так – весь рік, радійте! Але особливий "поцілунок" Фортуни очікуйте  у лютому, липні та грудні. Зимою успішно пройдуть будь-які концерти та колективні заходи, ви відчуєте себе справжньою зіркою і вам дуже сподобається нове амплуа. У липні є можливість вдало здати іспити, пройти навчання на професійних курсах. В  грудні всі тенденції будуть зберігатися. В вашу адресу будуть лунати тільки теплі слова та суцільні компліменти. Повага та визнання надихнуть вас на суспільно важливі проекти . І тут вже не до подорожей! Хоча… Можливо, ваш партнер, вирішить взяти відпустку в свої руки. Тоді, сперечайтеся чи ні, відпочинок у вас буде.

Нагадаємо, також можеш прочитати гороскоп здоров'я та бізнес-гороскоп на 2016 рік від Олексія Котенко. Окрім того, астролог розповів, якими будуть діти, народжені в 2016 році.

Дивись сюжет "Сніданку" про те, куди українці їздять відпочивати:

Новости по теме