Який сюрприз "Інспектор Фреймут" влаштувала 76-річній Раїсі Василівні з Харкова?

Який сюрприз "Інспектор Фреймут" влаштувала 76-річній Раїсі Василівні з Харкова?

Команда проекту повернулася, щоб знову зустрітися з бабусею, яка не залишила байдужим жодного українця

Поделиться:

Вчора на каналі "1+1" завершився перший сезон соціального реаліті-шоу "Інспектор Фреймут". Цього разу команда проекту повернулася до вже перевірених закладів, щоб з'ясувати, чи змінилося там щось після інспекції та як тепер живуть герої програми.  

Цього разу глядачі почули чимало важливих чи зворушливих історій, але особливим став сюжет, який команда проекту відзняла у Харкові. Його героїнею стала Раїса Василівна, 76-річна кухарка з харківської столової, яка забезпечує своїх дітей та онуків і навіть не думає виходити на пенсію. Ця історія не залишила байдужим нікого: ані глядачів, ані знімальну групу, яка зізнається: ця зустріч дуже змінила кожного з них. Саме тому вони повернулися, щоб зробити  Раїсі Василівні сюрприз і сказати  цій неземній жінці: "дякую!"

Як з'ясувала команда програми уже після виходу програми в ефір, студентська їдальня – це не єдине місце, де працює жіночка. Щоб допомогти дітям і онукам, вона також працює в кав'ярні.  Саме тут її і знайшла Ольга Фреймут. Влаштувати цей сюрприз допомогла подруга і колеги Раїсі Василівни.

"Я про вас згадувала тільки хороше", - розплакалася жіночка, коли побачила на кухні Олю з букетом квітів.

Команда проекту довго думала, що ж подарувати цій неймовірній жінці, аби хоч якось їй допомогти.  І вирішила, що це має бути пральна машинка. Тож тепер улюблениця глядачів зможе хоч трохи відпочити вдома, а не прати ручками.

"Ви є втіленням жінок України – маленьких, дрібненьких, але сильних. Отакі ми, українки!" - промовила Оля до зворушеної бабусі. Ведучу дуже вразило, що ця жінка почуває себе самотньою, тому вона вирішила побути з нею разом.  Фреймут запросила Раїсу Василівну та її подругу на вечерю. 76-річна бабуся 52 роки працює на кухні, але сама жодного разу не була в ресторані. Вона не отримувала любові та  уваги, хоча завжди піклувалася за інших. Після виходу програми в ефір її полюбила вся Україна, і такої долі вона бажає іншим! 

Який ще подарунок бабуся отримала від Олі? Як змінилося її життя після зйомок? А також зворушлива історія життя жінки, яка не залишить байдужим жодну людину з серцем. Дивіться все це у сюжеті програми "Інспектор Фреймут":

Нагадуємо, що Раїса Василівна вже отримала від проекту городу найкращого працівника тижня, адже її обрали саме ви, глядачі. Тепер вона є фіналісткою нашої премії. Якщо вважаєте, що саме вона  має отримати головну інспекторську нагороду 1-го сезону програми, віддавайте свій голос тут.