Єгор Гордєєв розповів, як не впізнав "кумира свого дитинства"

Єгор Гордєєв розповів, як не впізнав "кумира свого дитинства"

Ведучий "ТСН" поділився з читачами тижневика "Новое время" своїми враженнями від подорожі вічним містом.

Поделиться:

Ведучий "ТСН" поділився з читачами тижневика "Новое время" своїми враженнями від подорожі вічним містом. Виявилося, що Єгор дуже полюбляє Італію, а особливо її столицю – Рим:

"Напередодні подорожі до Риму я сумлінно переглянув усі відомі мені фільми про італійську столицю. Це було моєю помилкою.

Капітолійський пагорб із стрічки Федеріко Фелліні "Рим", Колізей з фільму Рідлі Скотта "Гладіатор" та "Палац сенаторів" зі шкільних підручників - все виявилося зовсім не таким. Відчуття, ніби, подорослішав, зустрів кумира свого дитинства - і не впізнав.

Як мені потім пояснили, це так званий "римський ефект". Коли турист може півгодини розгублено бродити під стінами Колізею і не знайти його, вважаючи, що кругле спорудження праворуч - занадто велике і сумне, щоб бути легендарним амфітеатром", - проводить екскурсію на сторінках видання ведучий.

У новому номері журналу ви дізнаєтесь, чого не слід робити під час подорожі, як здобути прихильність місцевих офіціантів та до кого звертатись, якщо ви заблукали між сотень вулиць та провулків, що пам'ятають бої гладіаторів та надихають великих режисерів.